Κέρινο ομοίωμα του Στέλιου Καζαντζίδη στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ

Ο μεγάλος τραγουδιστής υποστήριζε ένθερμα τους κιτρινόμαυρους

Must Read

Μια τιμητική θέση στον Στέλιο Καζαντζίδη που τραγούδησε για τον πόνο των μεταναστών και είχε καταγωγή από τις Αλησμόνητες πατρίδες επεφύλαξε η ΑΕΚ.

Στο Μουσείο Προσφυγικού Πολιτισμού που δημιουργούν οι κιτρινόμαυροι και θα ανοίξει τις πύλες του σε λίγους μήνες θα υπάρχει το κέρινο ομοίωμα του μοναδικού καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με το aek365.org, o «Στελάρας», όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του θα υποδέχεται τους επισκέπτες του Μουσείου καθισμένος και κρατώντας με την κιθάρα του.

 

Εκτός από το κέρινο ομοίωμα, υπάρχουν και προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή στο Μουσείο που έχει παραχωρήσει η οικογένειά του. Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως είναι ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ.

«Είμαι οπαδός της ΑΕΚ από τα γεννοφάσκια μου, από τότε που ήμουν μικρό παιδί, αδημιούργητος ακόμη, έκανα τον μικροπωλητή. Πώς άλλωστε ήταν δυνατό να συμβαίνει διαφορετικά αφού γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Ιωνία».

Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, δημιούργημα του προέδρου της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη θα ανοίξει τις πύλες του το ερχόμενο Σάββατο 18 Νοεμβρίου για τους δημοσιογράφους και τους επισήμους ενώ αναμένεται και ημερομηνία του ανοίγματος στο ευρύ κοινό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This