Ο Άρης πέρασε 2-0 από τον Βόλο και μπήκε σε τροχιά πλέι οφ

Must Read

Ο Άρης είχε το άγχος μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 3-1 και τη γκρίνια που την ακολούθησε, ο Βόλος είχε την έδρα, υπήρχαν όμως απουσίες και αγωνία για τη συνέχεια μετά το άσχημο ξεκίνημα.

Λογικό το ματς να μη διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Την ουσία την είχε ο Άρης που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με περιπετειώδη τρόπο. Αφού δύο φορές ο Βόλος έφθασε κοντά στο γκολ, ήρθε η φάση του 60′. Ο Κσλογερόπουλος φαίνεται να τραβά τη φανέλα του Μπράμπετς, ο διαιτητής Τσιμεντερίδης άφησε τη φάση να εξελιχτεί, αλλά ο Σιδηρόπουλος από το VAR θεώρησε ότι έγινε πέναλτι. Ο διαιτητής είδε ξανά τη φάση κι έδειξε την άσπρη βούλα.  Ο Μορόν ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και έδωσε το προβάδισμα στους «κίτρινους».

 

Οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Βόλου περιορίστηκαν με το δεύτερο γκολ, στο 75′ από τον Νταρίντα.

Νίκη – ανάσα για τον Άρη που προσπέρασε τη Λαμία και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση, δηλαδή εντός των πλέι οφ. Αντίθετα ο Βόλος παραμένει τελευταίος με έξι, μόλις, βαθμούς.

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Στάικος, Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας)

4ος: Μιχάλης Ματσούκας Αιτωλοακαρνανίας)

VAR: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), ΑVAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινη:18′ Τρουϊγέ, 19′ Γκλάβτσιτς, 45+2′ Τσοκάνης, 59′ Καλογερόπουλος – 40′ Φεράρι, 87′ Κάρλσον.

Βόλος (Μπράτσος): Κόστιτς, Κίτσο, Kαλογερόπουλο, Τσοκάνη, Λούνα (71′ Μαχαίρας), Γκλάβτσιτς, Τρουϊγιέ (71′ Ενγκίν), Μπερτόγλιο (47′ Κόπα), Κορνέ (46′ Άλχο), Ντέλετιτς, Γκαρσία.

Άρης (Μάντζιος): Koυέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φατόρε, Φεράρι, Νταρίντα (92′ Ζαμόρα), Βερστράτ, Σουλεϊμάνοφ (80′ Εμβοντό), Παναγίδης (65′ Μενέντεζ), Πάρντο (80′ Κάρλσον), Μορόν.

Η Βαθμολογία

Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθει ένας βαθμός.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This