Ατζούν: Θέλει και ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα ο Τούρκος προπαγανδιστής του Ερντογάν!

Τι λένε.... τα σενάρια

Must Read

Δεν του φτάνει… το Survivor, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να εξαπλωθεί και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Τούρκος προπαγανδιστής και υπέρμαχος των προκλήσεων Ερντογάν παρουαιάζεται τάχα… ως Μεσίας για ομάδα της ελληνικής Σούπερ Λιγκ. Η φημολογία αναφέρει πως πιθανότατα αυτή η ομάδα είναι ο Ατρόμητος Περιστερίου, ιδιοκτησίας Νίκου Σπανού, καθώς μιλάμε για οργανωμένο σωματείο εντός Αττικής και με πυρηνα κόσμου. Αν και οι πρόσφατες δια ζώσης κουβέντες του Τούρκου παραγωγού με τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο, έφεραν στο φως και σενάρια για αγορά της ομάδας της Μαγνησίας, η οποία ωστόσο αγωνίζεται στο αχανές Πανθεσσαλικό και… σχεδόν χωρίς κόσμο, άρα και έσοδα. Το «φλερτ» των δύο, Ατζούν και Μπέου δηλαδή, φαίνεται πως έχει μια κάποια βάση όμως και υπάρχουν διεργασίες για πιθανό ντιλ.

Τα πιο.. προχωρημένα που ακούστηκαν είναι πως στο παιχνίδι μπορεί να μπει… και ο Πανιώνιος, μιας και ο Μπέος υπήρξε για χρόνια πρόεδρος των Νεοσμυρνιωτών και παρά την απομάκρυνσή του, έχει τις επαφές του (και μπορεί να λειτουργήσει ως μεσάζων) με την ιστορική ομάδα που βολοδέρνει στη Γ’ Εθνική και ψάχνει τον σωτήρα της για επάνοδο στα σαλόνια, έχοντας και γήπεδο φυσικά και κόσμο. Να θυμίσουμε πως ο Ιλιτζαλί έχει στην κατοχή του και την αγγλική Χαλ.

«Είναι αλήθεια. Πρόσφατα ήμουν στην Ελλάδα, συναντήθηκα με τον πρόεδρο ομάδας στην Ελλάδα. Φάγαμε και συζητήσαμε για την αγορά της. Δεν θα πω όνομα, ούτε θα μπω σε λεπτομέρειες, διότι αυτό δεν είναι σωστό. Προσπαθώ να αγοράσω έναν σύλλογο που θα μας ήταν πολύ χρήσιμος, για να δοκιμάσουμε όλα τα καλά ταλέντα που βρήκαμε. Η ομάδα μου έχει την δύναμη να φέρει τα καλύτερα ταλέντα στον κόσμο, αλλά πώς μπορώ να φέρω τρεις επιθετικούς στην Χαλ για παράδειγμα; Είναι αδύνατο. Γι’ αυτό χρειάζεται άλλος σύλλογος», είπε ο Ατζούν, που μάλλον θέλει την ελληνική ομάδα για… παραμάγαζό του! Στα παρακάτω βίντεο μιλά βέβαια στην μητρική του γλώσσα, αλλά η μετάφραση στα λεγόμενά του έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This