Το γκολ του Φορτούνη «έσωσε» το θέαμα στο Φάληρο, 3-1 ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό

Must Read

Κόσμος δεν υπήρχε να χειροκροτήσει στο Φάληρο. Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό (3-1) γινόταν χωρίς θεατές.Κι όμως το γκολ του Κώστα Φορτούνη στο 40′ ήταν πανέμορφο, το μόνο που έσωσε το θέαμα σε έναν αγώνα που αγωνιζόταν μια ομάδα της κορυφής με μια της ουράς, την ουραγό για να είμαστε ακριβείς.

Ο Φορτούνης συνέκλινε από τα δεξιά και με «όπλο» τοι αριστερό του πόδι επεχείρησε σουτ έξω από την περιοδή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν το 2-1 και η ανατροπή για τους «ερυθρόλευκους».

Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο πρώην «πράσινος» Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ήταν ένα σπάνιο για τον ίδιο (το τελευταίο είχε σημειώσει την πρωταπριλιά του 2019 ως παίκτης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης), αλλά και τον Παναιτωλικό που με οκτώ γκολ έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Κι επειδή το γκολ κάθε ομάδας προέρχεται συνήθως από λάθος των αντιπάλων, στην προκειμένη περίπτωση «χρεώνεται» στον Μπιελ που… χάρισε έπειτα από λάθος κοντρόλ την επίθεση στην ομάδα του Αγρινίου.

Η ισοφάριση ήρθε στο 17′ από ενέργεια του Κίνι και αυτογκόλ του Οικονόμου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα.

Ο ελ Κααμπί δεν είχε συμπληρώσει δύο λεπτά από την είσοδό του στο παιχνίδι και βρήκε τον δρόμο προς το γκολ έπειτα από δύο μήνες αφλογιστίας. Κι εδώ η επίθεση ξεκίνησε από τον Φορτούνη ο οποίος μοίρασε στον Μασούρα η σέντρα του οποίου βρήκε τον Μαροκινό που με κεφαλιά στο 70′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, προσφέροντας ηρεμία με διαφορά δύο γκολ στους συμπαίκτες του.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Ιωάννης Καραλής (Ηλείας)

4ος: Κωνσταντίνος Τσετίλας (Καστοριάς)

VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Κωνσταντίνος Νικολαίδης (Μακεδονίας)

Κίτρινη: 33′ Έσε, 48′ Μπιανκόν, 81′ Καμαρά – 59′ Χουάνπι

Ολυμπιακός (Μαρτίνες): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (75′ Ιμπόρα), Ντόη, Κίνι, Καμαρά, Έσε, Φορτούνης (85΄Καρβάλιο), Μπιέλ (68′ Ποτένσε), Μασούρας (77΄Μπρίνιτς), Γιόβετιτς (68′ ελ Κααμπί).

Παναιτωλικός (Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας (81′ Μαυρίας), Πέρες (77′ Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης (61′ Μπελεβώνης), Ακόστα, Βοΐλης (46′ Πέδρο), Ντουάρτε Φρ. (77′ Ντίας).

Η Βαθμολογία

Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This