Φοβερός και τρομερός Αντετοκούνμπο… εγκλώβισε τα «γεράκια»!

Σαρώνει ο Greek Freak

Must Read

Γιάννη, εσύ σούπερ σταρ! Με τον… οδοστρωτήρα Αντετοκούνμπο να κάνει ξανά πράγματα και θαύματα και μαζί να σημειώνει το πρώτο φετινό του triple-double, οι Μπακς «έκοψαν τα φτερά» (132-121) στα μαχητικά «γεράκια» των Ατλάντα Χοκς, στο Μιλγουόκι.

Ο Giannis ήταν για ακόμα μία φορά ο απόλυτος MVP, με την ομάδα του να έχει μπροστά της σημαντικό ματς με τους Νικς. Πρόκειται για τον προημιτελικό του In-Season Tournament του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ, με φόντο την πρόκριση στο Final Four που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας (7-9/12)! Μία ακόμη πρόκληση για τον διεθνή με την Εθνική Ελλάδος αστέρα.

Τα «ελάφια» μετά τη νίκη τους ανέβηκαν στο 14-6 (9-1 εντός και 5-5 εκτός έδρας), με τον Greek Freak να γεμίζει εντυπωσιακά την στατιστική του και να γράφει το πρώτο φετινό του triple-double έχοντας 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 36 λεπτά. Τα βίντεο με τα νέα κατορθώματα του ασταμάτητου 29χρονου φόργουορντ είναι εξόχως θεαματικά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This