Η Άιντραχτ ισοπέδωσε την Μπάγερν με σκορ 5-1!

Must Read

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης η ομάδα που στο τέλος του περασμένου μήνα ηττήθηκε στο γήπεδό της από τον ΠΑΟΚ με 2-1 για το Κόνφερενς Λιγκ, που την περασμένη Τετάρτη αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γερμανίας από την Σααραμπρίγκεν, ομάδα Γ’ κατηγορίας, διέλυσε το απόγευμα την Μπάγερν Μονάχου με 5-1 σε αγώνα για το πρωτάθλημα!

Ήταν μια γλυκιά εκδίκηση για το περσινό 6-1 των Βαυαρών στην Φρανκφούρτη, αλλά και επανάληψη του θριάμβου της 2ας Νοεμβρίου 2019 όταν η Αϊντραχτ είχε νικήσει και πάλι με το ίδιο σκορ (5-1) την Μπάγερν!

Η Αϊντραχτ δεν άφησε τους αντιπάλους της να πάρουν ανάσα. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειξε ότι αυτή θα ήταν το αφεντικό στον αγώνα. Στο 12′ ο Ομάρ Μαρμούς άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσουν οι Ζουνιόρ Ντινά Εμπίμπ (31′) και Χούγκο Λάρσον (36′).

Οι Βαυαροί στο διάστημα αυτό είχαν μόνο μια υποψία ευκαιρίας σε κεαλιά του Χάρι Κένιν!

Πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια (44′) ο Γιόσουα Κίμιχ μείωσε σε 3-1, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλα… δώρα για τους αντιπάλους τους με τον Ντινά Εμπίμπ (50′) και τον Άνσγκαρ Κνάουφ (60′).

Η Μππάγερν παραμένει 2η στη βαθμολογία πίσω από την Λεβερκούζεν, αλλά το χαρακτηριστικό είναι ότι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με εννέα γκολ μέσα σε 48′ δέχτηκε πέντε τέρματα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This