Η έκρηξη του Αντετοκούνμπο με τους αντιπάλους του! Δείτε τι συνέβη!

Το unfair των Πέισερς

Must Read

Ποιος είδε τον Αντετοκούνμπο και δεν τον φοβήθηκε! Για ποιον λόγο εξοργίστηκε ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος σούπερ σταρ του ΝΒΑ…

Η unfair ενέργεια των Ιντιάνα Πέισερς να πάρουν την μπάλα του αγώνα έκανε έξω φρενών τον Γιάννη, που έτρεξε στα αποδυτήρια σαν μαινόμενος ταύρος. Νωρίτερα, ο Giannis έκανε μυθικά πράγματα στο παρκέ. Πέτυχε 64 πόντους, έκανε ρεκόρ καριέρας, ρεκόρ οργανισμού και οδήγησε τους Μπακς στο 140-126 επί των αντιπάλων τους.

Ένας βοηθός της ομάδας της Ιντιανάπολις πήρε την μπάλα του αγώνα, μία μπάλα που «έπρεπε» να καταλήξει στα χέρια του πρωταγωνιστή της βραδιάς. Ο οποίος κάθε φορά που παίρνει ένα λάφυρο από μία μαγική μπασκετική παράσταση, το υπογράφει και το αφιερώνει στον εκλιπόντα πατέρα του. Είναι μια ιεροτελεστία που τηρείται ευλαβικά από τον Γιάννη με σεβασμό στον πατέρα του και αυτό τώρα δεν συνέβη. Και τα νεύρα στιγμάτισαν το σκηνικό. Οπότε ήρθε και η έκρηξη του 29χρονου σταρ. Ο Αντετοκούνμπο έξαλλος έτρεξε προς τα αποδυτήρια και γύρισε αργότερα για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του με έντονο τρόπο προς τους αντιπάλους του Λόιντ Πιρς και Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Αργότερα ο προπονητής των Πέισερς, Ρικ Καρλάιλ, εξήγησε ότι ο συνεργάτης του πήρε την μπάλα για να… την δώσει στον rookie Όσκαρ Τσιέμπουε, που πέτυχε τον πρώτο πόντο της επαγγελματικής του καριέρας. Ενώ δήλωσε ότι ο GM, Τσαντ Μπιουκάναν, τραυματίστηκε στα πλευρά από αγκωνιά που δέχθηκε στην… αναταραχή στον διάδρομο που οδηγεί στα αποδυτήρια. Το έλα να δεις με λίγια λόγια.

Το ξημέρωμα της 14ης Δεκεμβρίου θα μνημονεύεται για χρόνια στο ΝΒΑ γι’ αυτή την αναμέτρηση και για ακόμη έναν λόγο πέρα από το εξωγήινο ρεκόρ καριέρας του Γιάννη και την φασαρία μετά. Παραλίγο σύρραξη υπήρξε και πιο πριν. Με Πόρτις και Θανάση Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστές! Και αυτό μετά από το αντιαθλητικό φάουλ του Άρον Νίσμιθ στον Greek Freak, με τον αδερφό του να σπεύδει να ζητήσει τον λόγο.

Ο Θανάσης εξερράγη στον πάγκο και χρειάστηκε να τον συγκρατήσουν οι άνθρωποι των «ελαφιών», με τον Γιάννη να του ζητάει να ηρεμήσει. Ο Μπόμπι Πόρτις δεν έβλεπε τίποτα μπροστά του από οργή και θυμό, με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρός κίνδυνος για γενικευμένα επεισόδια. Και την «φωτιά» να σβήνει με παρέμβαση ψυχραιμότερων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This