Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του, παρέμεινε αήττητος στην Ευρώπη μετά το 4-2 επί της Ελσίνκι

Must Read

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε τη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ έτσι όπως το σχεδίαζε. Αήττητος για να προσφέρει χαρά στους οπαδούς του και να ανανεώσει το ευρωπαϊκό του ραντεβού για τον Μάρτιο. Η Ελσίνκι που έχει ολοκληρώσει τους αγώνες της στη χώρα της ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα. Χωρίς αγωνιστικό κίνητρο, ήταν ήδη 4η και εκτός Ευρώπης συνδύασε τον αγώνα με ένα ταξιδιωτικό πριμ για τους παίκτες της.

Κι αυτοί είπαν το δικό τους… ευχαριστώ στη διοίκηση ανοίγοντας το σκορ. Μόλις στο 6′ ο Ραντούλοβιτς με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές, αλλά χρειάστηκε μισή ώρα για να φθάσει στην ισοφάριση (37′) με τον Οζντόεφ (1-1).

Από εκεί κι ύστερα η Τούμπα έγινε το γνωστό… κατηφορικό γήπεδο για τις ομάδες που απείλησαν τον Δικέφαλο. Στο 47′ ο Κωνσταντέλιας φώναξε «είμαι εδώ» δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

 

Έξι λεπτά αργότερα (53′) ο Μιχαηλίδης που στο 16′ είχε σουτ στο δοκάρι, εποεχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Τοΐβιο και… 3-1.

Στο 85′ μια από τις αλλαγές του Λουτσέσκου ο Μουργκ με πανέμορφο γκολ έγραψε το 4-1

 

Αλλά τον τελευταίο λόγο τον είχαν οι Φινλανδοί που μείωσαν σε 4-2 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Χετεμάι, ο παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκλεισε την καριέρα του.

Διαιτητής: Γκιόργκι Κρουασβίλι (Γεωργία).

Βοηθοί: Λεβάν Βαραμισβίλι, Ζάζα Πίπια (Γεωργια)

4ος: Αλέκο Απτσιάουρι (Γεωργία)

VAR: Θέσαρ Σότο Γράδο (Ισπανία), AVAR: Εντουάρντο Πριέτο Ιγκλέσιας (Ισπανία)

Παρατηρητής της UEFA: Νερμίνα Χατζιμπάϊριτς (Βοσνία)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα (Μπάμπα 70’), Μιχαηλίδης, Έκονγκ, Κεντζιόρα (Βιεϊρίνια 79’), Οζντόεφ (Μάρκος Αντόνιο 70’), Μεϊτέ, Τάισον, Κωνσταντέλιας (Μουργκ 75’), Ντεσπόντοφ, Τόμας (Τζίμας 80’)

Ελσίνκι (Κορκεακούνας): Μάενπα, Χαμαλάινεν, Γκράτσα, Τοΐβιο, Κέσκινεν (Ολουσάνια 65’) , Σοΐρι, Λίνγκμαν (Πάανεν 80’), Κανελλόπουλος (Μπενισάν 65’), Μπαντέ, Χόστικα (Χετεμάι 65’) , Ραντούλοβιτς (Ολίλα 65’).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This