Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον ‘Αρη – Τη λύση έδωσε ο Νταρίντα, 1-0 τον ΟΦΗ

Must Read

Ο Άρης έχασε ευκαιρίες με το… τσουβάλι, σε αυτό… βοήθησε και ο Ελβετός τερματοφύλακας του ΟΦΗ, ο Μπάουμαν, αλλά ευτυχώς για τους «κίτρινους» ο Βλαντιμίρ Νταρίντα, ο 33χρονος Τσέχος με την πλούσια προϋπηρεσία στην Μποιυντεσλίγκα έδωσε τη λύση στο 39′ και έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του.

Ήταν μια φάση που άρχισε και τελείωσε με τον σκόρερ. ΄Ήταν αυτός που οργάνωσε την επίθεση από το κέντρο για να ευνοηθεί από τις κόντρες και να νικήσει τον Μπάουμαν.

Νωρίτερα, στο 23′ ο Μορόν είδε το δοκάρι να σταματά την προσπάθειά του για γκολ.

Ο Άρης είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, το «Βικελίδης» ήταν… κατηφορικό στις επιθέσεις των γηπεδούχων, αλλά οι Μορόν και Νταρίντα με τις χαμένςς ευκαιρίες τους κράτησαν χαμηλά το σκορ.

Ο ΟΦΗ με τη διαφορά του ενός γκολ προσπάθησε με αντεπιθέσεις να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Αυτός ήταν και ο λόγος που από τα μέσα του β’ μέρους ο νέος τεχνικός των Κρητικών. Ο Πέπε Μελ άλλαξε τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του.

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας), AVAR: Ιορδάνης Απτσόγλου (Αθηνών)

Κίτρινη: 90′ Βεστράτε – 49′ Τοράλ

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Πάρντο (62′ Βερστράτε), Μενέντες (82′ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Ζουλ (82′ Σαβέριο), Μορόν (82′ Σαμόρα).

ΟΦΗ (Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος (79′ Γκλάζερ), Αμπάντα, Νέιρα (65′ Φελίπε), Τοράλ (74′ Ριέρα), Ντίκο, Μοσκέρα (65′ Μπάκιτς).

Η Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός έχει μηδενιστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό και του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This