Η εθνική Βραζιλίας απειλείται με αποκλεισμό απ’ όλες τις διοργανώσεις!

Ακούγεται έντονα το σενάριο

Must Read

Σάλος στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα! Με τους «καριόκας» στο στόχαστρο…

Η απόφαση δικαστηρίου της Βραζιλίας, σύμφωνα με την οποία καθαίρεσε από την ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας τον μέχρι πρότινος πρόεδρο, Εντνάλντο Ροντρίγκες, φέρνει σε τρομερά δύσκολη θέση το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, του Νεϊμάρ και των άλλων αστέρων! Με την πλάτη στον τοίχο…

Και μένει έτσι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο μεγάλης τιμωρίας της φημισμένης εθνικής Βραζιλίας αλλά συνάμα και των ομάδων της χώρας, από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις! Αυτό γνωστοποίησε η CONMEBOL και η FIFA προς την βραζιλιάνικη κυβέρνηση. Οι διεθνείς ομοσπονδίες δεν επιθυμούν επ’ ουδενί από τις χώρες να παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Και το δείχνουν με πράξεις και σοβαρές ποινές.

Η CONMEBOL και η FIFA με τελεσίγραφο το οποίο έστειλαν προς την Βραζιλία τόνισαν ότι θα πρέπει να μην υπάρχει καμία πολιτική παρέμβαση και θα πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη. Εάν αυτό δεν συμβεί άμεσα, επισημαίνεται ότι η τιμωρία θα είναι ο αποκλεισμός όλων των ομάδων της Βραζιλίας από τις απανταχού διοργανώσεις και βέβαια και της λαοφιλούς «σελεσάο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This