Ο Αλαφούζος δεν σεβάστηκε τίποτα! 

Την αχαριστία, θα τη βρει μπροστά του - Αντιδράσεις για την αντικατάσταση του Γιοβάνοβιτς με τον Τερίμ

Must Read

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Αλαφούζος! Ήταν ό,τι πιο τρελό, πιο παρανοϊκό μπορούσε να περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού την επομένη των Χριστουγέννων.

Προσωπικά, όταν με πήρε συνάδελφος και μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός κλείνει τον Τερίμ, νόμισα ότι μιλούσε για κάποιον ξένο στόπερ που δεν είχα ξανακούσει. Όταν μου είπε ότι πρόκειται για τον Φατίχ Τερίμ, τον 70χρονο πρώην προπονητή της Εθνικής Τουρκίας, γέλασα και του είπα «δεν πας καλά, θες γιατρό»!

Η πραγματικότητα είναι ότι γιατρό θέλουμε όλοι εμείς που νομίσαμε ότι ο Αλαφούζος έχει μάθει από τα λάθη του και πλέον λειτουργεί τον Παναθηναϊκό βάσει πλάνου. Γιατί αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή ο Αλαφούζος δεν είχε καμία λογική: διώχνει έναν προπονητή που λατρεύεται από τον κόσμο, ενώ η ομάδα είναι έναν βαθμό πίσω από την κορυφή. Τον διώχνει όχι μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα, που θα το θεωρούσα λογικό, γιατί θα του χρέωνε τον αποκλεισμό, αλλά μετά το 3-0 επί του Βόλου και χωρίς να έχει αφήσει να φανεί σε καμιά περίπτωση ότι δεν τον στηρίζει.

Πολλοί θα πουν ότι του χρεώνει πολλά πράγματα που δεν ξέρουμε ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε ο κόσμος. Θα το δεχτώ! Όπως τις λανθασμένες μεταγραφές, την αργοπορία στις αποφάσεις, την εμμονή του με κάποιους παίκτες. Όλα μπορώ να τα δεχτώ, αλλά, ό,τι κι αν του χρεώνει, μπορούσε να τα πει δημόσια, να τα αφήσει να διαρρεύσουν ή να τα πει έστω στον ίδιο. Οχι σε ένα πρωινό να μαθαίνει όλος ο κόσμος ότι ο Αλαφούζος… πετάει στα σκουπίδια ό,τι με κόπο έχτισε για 2,5 χρόνια ο Γιοβάνοβιτς και προσλαμβάνει ένα μεγάλο μεν όνομα, όπως είναι ο Τούρκος προπονητής, αλλά 70 χρόνων πλέον και κυρίως παροπλισμένος.

Ακόμα όμως κι αν ο Τερίμ είναι γεμάτος φιλοδοξίες και πετύχει στον Παναθηναϊκό, ακόμα κι αν πάρει το φετινό πρωτάθλημα, όπως ο ίδιος ευαγγελίζεται, η συμπεριφορά στον Γιοβάνοβιτς είναι ερασιτεχνική.

Οι αντιδράσεις των απλών φιλάθλων, που είναι κάθετα αντίθετοι με την απομάκρυνσή του, δείχνουν πόσο άσχημη είναι η συμπεριφορά του Αλαφούζου. Δεν μπορεί να μη σέβεσαι τον προπονητή που σε πήρε από την ανυποληψία και σε έκανε ξανά ΟΜΑΔΑ. Δεν μπορεί να μη σέβεσαι τον Γιοβάνοβιτς, που δίπλα στις λέξεις «αξιοπρέπεια», «σεβασμός» και «ευ αγωνίζεσθαι» υπάρχει η φωτογραφία του. Αυτό είναι αχαριστία, και ο Αλαφούζος θα το βρει μπροστά του…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This