Μνημόσυνο… θύμιζε η πρώτη προπόνηση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό!

Δείτε τις αντιδράσεις των παικτών

Must Read

Νέα… ήθη κι έθιμα στον Παναθηναϊκό, αλλά το κλίμα δεν δείχνει και τόσο χαρούμενο με την έλευση του Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος προπονητής που αντικατέστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται ότι δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο Κορωπί, τουλάχιστον αν λάβει κανείς υπόψιν τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού»!

Όπως πολύ σωστά παρατηρούν και φίλοι των «πράσινων» στο Twitter η (χθεσινή) πρώτη προπόνηση του Τούρκου με τον Παναθηναϊκό θύμιζε περισσότερο… μνημόσυνο. Και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι χαρακτηριστικές! Πρόσωπα μάλλον σκυθρωπά και προβληματισμένα, βλέμματα σκυθρωπά, με τον Τούρκο να φέρνει σύννεφα αντί για… νέα αύρα στις τάξεις του αγωνιστικού τμήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This