Δέος και συγκίνηση από το σήμα για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ!

Must Read

Πραγματικά εντυπωσιακό το βίντεο, με το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε το επετειακό σήμα για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Ένα βίντεο που δεν απευθύνεται μόνο στην καρδιά των Ενωσιτών, αλλά ολόκληρου του προσφυγικού Ελληνισμού! 

Στις 13 Απριλίου η ΑΕΚ κλείνει ένα αιώνα ζωής… Με τις μνήμες να είναι πιο ζωντανές από ποτέ

Όπως είχε προαναγγέλλει η ΑΕΚ σήμερα θα γινόντουσαν τα αποκαλυπτήρια του επετειακού σήματος για τα 100 χρόνια της Ένωσης.

Η αποκάλυψη του σήματος έγινε με στιγμιότυπα από την ιστορία της ομάδας, επιτυχίες και σημαντικές στιγμές της ιστορίας της, αλλά και λόγια εμβληματικών προσωπικοτήτων που υπηρέτησαν την Ένωση.

Ένας αιώνας ΑΕΚ!

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «1924-2024. Ενας αιώνας ΑΕΚ. Ο αιώνας μας. Ο αιώνας του πιο μεγάλου συμβόλου της προσφυγιάς. Ο αιώνας της δόξας και των τίμιων αγώνων. Εκατό χρόνια με τη δική τους ιστορία, με τη δική τους λάμψη. Εκατό χρόνια με το δικό τους έμβλημα!»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This