Οδεύει προς αφαίρεση βαθμών η Νότιγχαμ του Μαρινάκη για παραβίαση του FFP!

Σάλος στο Νησί

Must Read

Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη!

Σύμφωνα με το Athletic η αγγλική ομάδα θα ενημερωθεί την Δευτέρα για την ποινή που θα της επιβληθεί και αφορά την παραβίαση των κανονισμών του FFP! Νέα «βόμβα» λοιπόν προέκυψε στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της Premier League έχει έτοιμες τις κατηγορίες που θα απαγγελθούν στην ομάδα για παραβίαση των κανόνων βιωσιμότητας που αφορούν το Financial Fair Play!

Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία και ό,τι ισχύει, κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει μάξιμουμ οικονομικές απώλειες ύψους 105.000.000 λιρών, σε βάθος τριετίας ή μέχρι 35.000.000 λίρες απώλειες ανά σεζόν, στον ίδιο τριετή κύκλο. Από τον Μάιο του 2022 ωστόσο, που η Νότιγχαμ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, προβιβάστηκε στην Premier League, έχει δαπανήσει για μεταγραφές τουλάχιστον 250.000.000 λίρες, δίχως να μπορεί να εμφανίσει τα απαιτούμενα έσοδα…

Από την Έβερτον εξάλλου έχουν ήδη αφαιρεθεί πρωτόδικα 10 βαθμοί για παραβίαση ανάλογων όρων, την τριετία 2019-2022, ενώ οι «εφοπλιστές» από το Λίβερπουλ απειλούνται και με δεύτερη ποινή. Στο Νησί δεν αστειεύονται με αυτά. Δεν είναι παίξε γέλασε οι απάτες και οι αποκρύψεις στοιχείων. Υπάρχουν νόμοι, κανόνες, ποινές.

Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, η Νότιγχαμ, που βρίσκεται στην 15η θέση, τέσσερις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού, απειλείται με τσουχτερό πρόστιμο έως και άμεση αφαίρεση βαθμών. Και οι δύο ομάδες έχουν προσλάβει νομικά επιτελεία που εστιάζουν στην υπερασπιστική γραμμή, ενόψει της νομικής συνέχειας της σοβαρής υπόθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This