Special One… στις αποζημιώσεις! Το αστρονομικό ποσό που έχει κερδίσει ο Μουρίνιο

Μάστερ της προπονητικής και όχι μόνο

Must Read

Οι απολύσεις είναι πρόβλημα για τον απλό κοσμο, όχι όμως για τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Το πλούσιο παλμαρέ και οι χρυσές πορείες με ομάδες δεν είναι αρκετά ως δεδομένα για να «σώζουν» κάθε φορά τον Special One. Ο δημοφιλής Πορτογάλος τεχνικός που απολύθηκε από την Ρόμα, μετά την συνεχιζόμενη κακή πορεία των «τζιαλορόσι», διατηρεί ένα εντυπωσιακό σερί σε ηχηρές αποζημιώσεις! Από όπου έφυγε, πήρε μαζί του χρυσάφι! Έχει κερδίσει ένα τρελό, ένα ιλιγγιώδες ποσό μόνο από αποζημιώσεις

Συγκεκριμένα, ο Μουρίνιο (που πλέον αποκαλείται για ευνόητους λόγους και «Sacked One») αποζημιώθηκε δυο φορές από την Τσέλσι: Με 30.000.000 ευρώ το 2007 και με 9,6 ευρώ όταν απολύθηκε ξανά το 2015. Αποκόμισε 19.000.000 ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης και άλλα 23 ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν αποδεσμεύτηκε το 2018.

Η αποχώρησή του από την Τότεναμ στοίχισε στα «σπιρούνια» αποζημίωση 17.000.000 ευρώ. Η πρόσφατη απόλυσή του από τη Ρόμα θα φέρει στην τσέπη του 3.500.000 ευρώ. Οι απίθανες επίσης θητείες σε Πόρτο και Ίντερ δεν υπολογίζονται, καθώς δεν υπήρξε απόλυση.

Όπερ σημαίνει ότι (θα) έχει πληρωθεί συνολικά 92.000.000 ευρώ (!) για να φύγει πρόωρα από ομάδες που προπονούσε. Φιγουράρει πρώτος στην σχετική λίστα των ακριβοπληρωμένων κόουτς των… αποζημιώσεων (με τον δεύτερο Αντόνιο Κόντε να μετράει περίπου τα μισά, ήτοι 42.000.000 ευρώ).

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα αλλά και το αντίο των οπαδών της Ρόμα στον έτσι κι αλλιώς αγαπητό ως φιγούρα και δακρυσμένο Μουρίνιο, που απομακρύνθηκε πια από το Ολίμπικο. Για την ιστορία τους Ρωμαίους και τα ηνία στον πάγκο ανέλαβε πλέον ο πρώην αρχηγός τους, Ντε Ρόσι!

Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This