Νίκησε, 1-0 και ελπίζει Ολυμπιακός για πρόκριση στη Βουδαπέστη

Must Read

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση κόντρα στην Φερεντσβάρος για την επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Περίμενε 83′ μέχρι ο ελ Κααμπί να σκοράρει και να διώξει τον… εφιάλτη της ισοπαλίας.

Τώρα όλά θα κριθούν στη ρεβάνς σε μια εβδομάδα στη Βουδαπέστη.

Το κλειδί που άνοιξε το δρόμο της νίκης η έξυπνη κίνηση του νέου τεχνικού Μεντιλίμπαρ να περάσερι δεύτερο επιθετικό στον αγώνα τον Γιόβετιτς. Πριν αν συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά από την είσοδο του Μαυρβούνιου ήρθε το γκολ από τον ελ Αραμπί!

 

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει πάρει σκορ πρόκρισης εάν κάτω από τα δοκάρια της Φερεντσβάρος δεν ήταν ο 33χρονος Ούγγρος Ντένες Ντιμπούς που άναψε κόκκινο σε κάθε επιθετική ενέργεια.Κι όμως το ματς λίγο έλειψε να ξεκινήσει άσχημα για τους «ερυθρλόλευκους» εάν μετρούσε το γκολ του Βάργκα στο 75ο δευτερόλεπτο.

Το γκολ της Φερεντσβάρος στα 75 δευτερόλεπτα του αγώνα που δεν μέτρησε μέσω VAR

Η ευκαιρία του Ολυμπιακού στο 32΄με τον Κάρμο

Κουφααιος του Ολυμπιακού ο Έσε.Έκανε πολύ δουλειά απέναντι σε μια ομάδα που φέτος ήταν αήττητη στα εκτός έδρας ματς της Ευρώπης (4-3-0).

Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ (Σουηδία)
Κίτρινη: 51′ Αλεξανδρόπουλος, 60′ Κάρμο – 37′ Μακρέκις, 77′ Βίνγκο, 89′ Ραμπτάν
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Καρβάλιο (78′ Γιόβετιτς), Αλεξανδρόπουλος (62′ Όρτα), Έσε, Φορτούνης (90+1′ Ιμπόρα), Μασούρας (62′ Ποντένσε), ελ Κααμπί 90+1′ ελ Αραμπί)
Φερεντσβάρος (Στάνκοβιτς) : Ντιμπούζ, Βίνγκο, Σισέ, Μαέ, Ραμίρες, Μακρέκις, Μάιγκα, Ζακάρλασεν, Φάνι (81′ Μπέσιτς), Μαρκίνιος (75′ Ραμπτάν), Βάργκα (75′ Πέσιτς).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This