Παράνομο στοίχημα: Τηλεφωνικές συνομιλίες και έφοδοι σε σπίτια αποκαλύπτουν στημένα ματς!

Όλες οι αποκαλύψεις από την «Δίκη στο Open»

Must Read

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η χθεσινή εκπομπή «Δίκη στο Open», καθώς μεταξύ άλλων έγινε λόγος για το παράνομο στοίχημα, το οποίο παίρνει νέες διαστάσεις.

Η αθλητική εκπομπή αποκάλυψε ότι η Οικονομική Αστυνομία ολοκληρώνει εντός της εβδομάδας την έρευνα, σχετικά με το τεράστιο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού. Συγκεκριμένα, η έρευνα -που πραγματοποιήθηκε υπό τον αθλητικό εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλο– αφορούσε κυρίως παιχνίδια της SL2, αλλά και της SL1, όπως τεκμηριώθηκαν από συνομιλίες των εμπλεκομένων, που παρακολουθούνταν και καταγράφονταν.

Ο διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας Δημήτρης Λουκόπουλος ολοκληρώνει την έρευνα των στοιχείων, που συγκεντρώθηκαν με καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών στελεχών ΠΑΕ, αλλά και από εφόδους σε σπίτια και γραφεία, όπου κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και σκληροί δίσκοι των υπολογιστών των εμπλεκομένων. Οι συνομιλίες που προέκυψαν και φαίνεται να αποκαλύπτουν την εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ, ήταν το έναυσμα, ώστε να δοθεί παραγγελία από τον κ. Σπυρόπουλο στην Οικονομική Αστυνομία, να μπει σε σπίτια εμπλεκομένων.

Στην συνέχεια, η δικογραφία και το πόρισμα από την Οικονομική Αστυνομία θα διαβιβαστούν στον κ. Σπυρόπουλο, με σκοπό να τα εξετάσει και να αποφασίσει τις επόμενες δικονομικές κινήσεις. Στην περίπτωση που κρίνει ότι τα στοιχεία επαρκούν, δεν αποκλείεται να ασκήσει ποινικές διώξεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This