Η κίνηση του Γερεμέγιεφ που ελάχιστοι κατάλαβαν στον τραυματισμό του Μπάμπα

Must Read

Υπάρχουν στιγμές που ένας ποδοσφαιριστής μετρά το… μπόι του. Όχι ως επαγγελματίας, αλλά ως άνθρωπος. Και στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ένας από αυτούς έδειξε ότι βρίσκεται ψηλά. Πολύ ψηλά!

Στο 116΄ του αγώνα σε μια σύκρουση του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα με τον Βαγιαννίδη οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο έδαφος. Λίγοι κατάλαβαν ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ είχε χτυπήσει σοβαρά. Οι γιατροί των δύο ομάδων έτρεξαν ο καθένας στον δικό τους ποδοσφαιριστή, αλλά ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ του Παναθηναϊκού, κατάλαβε έγκαιρα ότι ο συνάδελφός του στον ΠΑΟΚ χρειάζεται βοήθεια. Πήρε… σηκωτό, όπως δείχνει και το βίντεο, τον γιατρό του Παναθηναϊκού που εξέταζε τον Βαγιαννίδη για να τον πάει λίγα μέτρα πιο πέρα που βρισκόταν αναίσθητος ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ήταν μια κίνηση αυθόρμητη από τον 30χρονο Σουηδό κι αυτό έχει μεγαλύτερη αξία. Δείτε το βίντεο…

Ευτυχώς ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ συνήλθε. Θα μείνει στο νοσοκομείο το βράδυ για προληπτικούς λόγους και όλοι εύχονται να επιστρέψει γερός και πάλι στα γήπεδα.
Οι αντιδράσεις των συναδέλφων του, αλλά και του κόσμου που τον χειροκρότησε όταν το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο έδειξαν έναν ποδοσφαιρικό πολιτισμό που λογικά δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση, να είναι ο κανόνας.
Το ίδιο και οι δηλώσεις από τις δύο πλευρές μετά το ματς. Όλοι, ή σχεδόν όλοι, αισθάνθηκαν την ανάγκη να του ευχηθούν περαστικά, αφήνοντας κατά μέρος την ένταση από τον αγώνα και τη χαρά (ή την πίκρα) για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Στον τραυματισμό του Μπάμπα δοκιμάστηκε η ανθρωπιά κι ευτυχώς κατάφερε να νικήσει κατά κράτος τον τυφλό φανατισμό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This