Νίκη και στη Βουδαπέστη για τον Ολυμπιακό (1-0 τη Φερεντσβάρος) – Οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» στην κλήρωση της Παρασκευής

Must Read

Ο ελ Κααμπί έγινε… ελ Σιντ για τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Όπως στο πρώτο ματς στο Φάληρο, έτσι και στη ρεβάνς στη Βουδαπέστη ήταν  ο σκόρερ.

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση του δίνει ραντεβού για την κλήρωση της Παρασκευής (ώρα 14.00) όπου θα μάθει την επόμενη αντίπαλό του. Θα είναι μια από τις Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενερμπαχτσέ.Τα ματς θα γίνουν στις 7 και 14 Μαρτίου με τη ρεβάνς στο Φάληρο.

Στη Βουδαπέστη οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν έξυπνα. Άντεξαν στην πίεση των πρώτων λεπτών από την Φερεντσβάρος και στη συνέχεια πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 25′ είχαν κερδίσει και τα πέντε κόρνερ που είχαν παραχωρηθεί! Η απόλυτη υπεροχή έφερε το πέναλτι που αξιοποίησε ο ελ Κααμπί.

Το γκολ του ελ Κααμπί στο 44′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι

Νωρίτερα είχε χάσει απίστευτες ευκαιρίες με τους Φορτούνη (38′) και Ποντένσε (39′).

Στο β’ μέρος ήταν αναμενόμενο να ανεβάσει ρυθμούς η Φερεντσβάρος, να γίνει απειλητική, αλλά με μοχλό πίεσης τους Τσικίνιο – Όρτα και Έσε κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τους Ούγγρους.

Διαιτητής: Τουρπίν (Γαλλία)
Κίτρινη: 42′ Βάργκα
Φερεντσβάρος: Ντιμπούζ, Γουίνγκο (46′ Μακρέσκις), Σισέ, Μαέ, Τσίβιτς (67′ Ραμίρες), Ζακάριασεν (67′ Ρομπτάν), Φανί, Μάιγκα, Μαρκίνιος (88′ Κατάνα), Βάργκα, Κόδρο (46′ Πέσιτς).
Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο (90+2′ Καρβάλιο), Όρτα (74′ Ιμπόρα), Φορτούνης (74′ Μασούρας), Ποντένσε, ελ Κααμπί (79′ Γιόβετιτς).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This