Η οργή των γηπέδων για τα Τέμπη – Τα 57 μαύρα μπαλόνια στο Αγρίνιο, τα πανό στα άλλα γήπεδα

Must Read

Στη σημερινή μέρα θλίψης, αλλά και οργής για ότι δεν έγινε στον ένα χρόνο που πέρασε από το έγκλημα στα Τέμπη, τα γήπεδα που γίνονται οι αγώνες της Σούπερ Λίγκα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Στοπ Αγρίνιο, στον αγώνα του Παναιωλικού με τον Ολυμπιακού στη διάρκεια της σιγής ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων αφέθηκαν στον ουρανό 57 μαύρα μπαλόνια, όσοι και οι νεκροί της τραγωδίας, ενώ στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου προβλήθηκαν τα ονόματα των ανθρώπων που έχασαν, τόσο άδικα, τη ζωή τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν στο 34′ ο Φρ. Ντουάρτε του Παναιτωλικού σημείωσε το πρώτο γκολ του αγώνα, ο συμπαίκτης του Νίκος Καρέλης σήκωσε τη φανέλα του για να δείξει το μπλουζάκι του που είχε την ημερομηνία της τραγωδίας (28/2).
Στην Τρίπολη οι οπαδοί του Αστέρα στον αγώνα με τη Κηφισιά αναρτήθηκε πανό που έγραφε:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This