Ο Βόλος έχασε ματς στα χαρτιά λόγω… Μπέου

Οι αποφάσεις

Must Read

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League κατοχύρωσε στην Κηφισιά το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Βόλο, για την γνωστή υπόθεση «Τετέι». Θυμίζουμε, αφορά το ματς με το σχόλιο που ακούστηκε από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, προς τον ποδοσφαιριστή, με την λέξη «μαϊμού».

Η καμπάνα που έπεσε πλέον ανατρέπει τα δεδομένα στη βαθμολογία για την μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Και αυτό καθώς η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας δέχθηκε ότι όντως συνέβη ρατσιστική επίθεση, αποφασίζοντας να κατακυρώσει το παιχνίδι στην Κηφισιά με σκορ 3-0, επιβάλλοντας πρόστιμο 20.000 στην ομάδα του Βόλου.

Η ποινή προς τον Αχιλλέα Μπέο αναφέρει απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες συν πρόστιμο 50.000 ευρώ. Θυμίζουμε ότι στον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου είχε ήδη επιβληθεί πρόστιμο 15.000 ευρώ από τη ΔΕΑΒ για την ίδια υπόθεση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη με την απόφαση, που είναι εφέσιμη, η Κηφισιά ανεβαίνει στους 21 βαθμούς και στην 11η θέση, ενώ ο Βόλος μένει προτελευταίος στους 19, λίγο πριν τα πλέι άουτ.

Την απόφαση εξάλλου να ασκήσουν τελικώς έφεση, κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου, πήραν Αχιλλέας Μπέος και ΠΑΕ Βόλος.

Η εκδίκαση θα γίνει από την Επιτροπή Εφέσεων την Τετάρτη το μεσημέρι και προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν πρόκειται να επικυρωθεί η βαθμολογία ώστε να αρχίσουν τα πλέι άουτ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This