Προπονήτρια Τσέλσι: «Οι ερωτικές σχέσεις μεταξύ παικτριών της ίδιας ομάδας είναι ανεπίτρεπτες»

Πιπεράτες λεπτομέρειες στην φόρα

Must Read

Αγωνιστικές δηλώσεις περίμεναν να ακούσουν οι ρεπόρτερ, άλλα άκουσαν τελικά, μιας και η συζήτηση πήρε αλλού, σε πιο πιπεράτες λεπτομέρειες…

«Οι ερωτικές σχέσεις μέσα σε μία ομάδα είναι ανεπίτρεπτες» είπε η προπονήτρια της Τσέλσι, Έμα Χέις.

Όλα ξεκίνησαν μετά από δημοσιεύματα στην Βρετανία (τα αγγλικά σκανδαλοθηρικά ταμπλόιντ και οι στήλες γκόσιπ άλλο που δεν ήθελαν) που ανέφεραν ότι ο προπονητής της Λέστερ, Γουίλι Κερκ βρίσκεται σε σχέση με παίκτριά του.

Η Χέις ρωτήθηκε αν υπάρχουν σχέσεις μεταξύ των παικτριών: «Οι σχέσεις παίκτη-προπονητή είναι ακατάλληλες, οι σχέσεις παίκτη με παίκτη είναι ακατάλληλες, όπως φυσικά και των παικτριών μεταξύ τους στην ίδια ομάδα ειδικά. Οι παίκτες και οι προπονητές πρέπει να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι στο να έχουν τα κορυφαία στάνταρ. Ένας παίκτης είναι στην ομάδα, ένας δεν είναι στην ομάδα. Κάποιος μπορεί να είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, κάποιος μπορεί να μην είναι… Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινα όντα. Μιλάμε για αυτό εσωτερικά».

Σημειωτέον, η πρώην αρχηγός της Τσέλσι, Μαγκνταλένα Έρικσον και η επίσης παίκτρια Περνίλ Χάρντερ, που είναι ζευγάρι, έφυγαν από τον λονδρέζικο σύλλογο για να ενταχθούν στην Μπάγερν μετά τον σάλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This