Κλώτσησαν τις ευκαιρίες Κηφισιά και ΟΦΗ, έμειναν στο 0-0

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Στα πλέι άουτ συχνά η ισοπαλία μοιάζει με… ήττα καθώς όλες οι ομάδες κυνηγούν τοπ «τρίποντο». Η Κηφισιά όχι μόνο λόγω έδρας, αλλά και βαθμολογικής κατάταξης την είχε περισσότερο ανάγκη, αλλά δεν έφτασε σε αυτήν. Και… χειρότερο στην 11η θέση με 22 βαθμούς, την έπιασε ο Βόλος που νίκησε και μάλιστα εκτός έδρας (Τρίπολη).

Τώρα ντέρμπι «ζωής ή θανάτου» γίνεται ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής (30/3) όπου ο Βόλος την υποδέχεται. Προς το παρόν έχει την ισοβαθυμίας αφού είχε νικήσει 3-0 στην Καισαριανή και ο Βόλις με τη σειρά του είχε επικρατήσει (2-1) στο Πανθεσσαλικό.

Όσο για τον ΟΦΗ με τον βαθμό που πήρε βρίσκεται στην 10η θέση, ένα πόντο πίσω από τον Πανσερραϊκό.

Κηφισιά και ΟΦΗ αναμετρήθηκαν φέτος για 3η φορά στην έδρα της νεοφώτιστης στη Σούπερ Λίγκα και για τρίτη φορά δεν υπήρξε νικητής (0-0 και 1-1).

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας), Νικόλαος Σάββαςε (Σερρών)
4ος: Κωνσταντίνος Πουλακίδης (Δράμας)
VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), AVAR: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (80′ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (69′ Βαφέας), Μπιφούμα (79′ Τετέι), Μενέντες (69′ Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς.
ΟΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79′ Ριέρα), Μπάκου (89′ Φελίπε), Χιμένεθ (64′ Γκαγέγος), Αποστολάκης (88′ Μοσκέρα), Ισέκα.

Έγιναν
Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-2
Ακολουθούν
19:30 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (NSPRIME)
20:00 Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός (CS1HD)

Η Βαθμολογία


Τι ισχύει: Θα γίνουν 7 αγωνιστικές. Οι ομάδες από τις θέσεις 7-11 στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου θα δώσουν 4 εντός έδρας και 3 εκτός έδρας ματς. Το αντίθετο ισχύει για τις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 12-14. Στη βαθμολογία των πλέι άουτ προσμετρώνται και οι βαθμοί της κανονικής περιόδου. Μετά το τέλος της διαδικασίας οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται.
Κριτήρια ισοβαθμίας: Οι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς. Η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς. Η καλύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This