Με το… μαχαίρι στα δόντια ο Παναιτωλικός, 3-0 τον Πανσερραϊκό

Must Read

Ξεκίνημα με το… δεξί για τον Παναιτωλικό στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκα που έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να μείνει στην κατηγορία. Η νίκη και η εμφάνιση στο 3-0 με τον Πανσερραϊκό σκόρπισε ελπίδες για την επίτευξη τοι στόχου σε μια χρονιά με πάνω (συμμετοχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του), αλλά και… κάτω (οριακά πάνω από τις θέσεις υποβιβασμού στην κανονική περίοδο).

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Θεόδωρος Τζιουβάρας, Αλέξανδρος Μπαλιάκας (Κοζάνης)
4ος: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Καστοριάς)
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Μιχαήλ΄Νιδριώτης (Αθηνών)
Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν, Τάμπιτζε, Τορεχόν, Χουάνπι (90+2′ Μπουζούκης), Τσιγγάρας (90+2′ Μπάμποκ), Ντουάρτε (89′ Μπελεβώνης), Ντίας (83′ Λιάβας), Καρέλης (83′ Λομόνακο).
Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής (65′ Χέφτε), Χατζηστραβός (90+1′ Σοφιανός), Μπέργκστρεμ, Οικονόμου (46′ Ουεντράογκο), Μορέιρα, Ντανκερλούι (46′ Γκοτζαμανίδης), Ουάρντα, Τομάς (65′ Μούργος), Άλεκσιτς.

Έγιναν
Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-2
Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Η Βαθμολογία

Τι ισχύει: Θα γίνουν 7 αγωνιστικές. Οι ομάδες από τις θέσεις 7-11 στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου θα δώσουν 4 εντός έδρας και 3 εκτός έδρας ματς. Το αντίθετο ισχύει για τις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 12-14. Στη βαθμολογία των πλέι άουτ προσμετρώνται και οι βαθμοί της κανονικής περιόδου. Μετά το τέλος της διαδικασίας οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται.
Κριτήρια ισοβαθμίας: Οι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς. Η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς. Η καλύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This