Πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ μπουκάρει στο γήπεδο και δημιουργεί επεισόδιο… ως γιατρός αγώνα!

Δείτε τι συνέβη στην Χίο

Must Read

Ένα μάλλον απρόσμενο περιστατικό συνέβη σε αγώνα της Χίου με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή!

Το βίντεο δείχνει μία ντροπιαστική στιγμή με τον άλλοτε πρόεδρο της Ομοσπονδίας στα «μαύρα» χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, να μπουκάρει ετσιθελικά στο τερέν και να απωθεί έξαλλος όποιον έβρισκε μπροστά του, εξυβρίζοντας.

Για όσα έγιναν μίλησε σε συνέντευξή του στη “Δίκη στο Open” ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Χίου, Παντελής Ρούλλης, κάνοντας λόγο για απειλές από τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ, που λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, ορίζεται ως γιατρός σε αγώνες της Ένωσης!

«Το περιστατικό είναι από τον αγώνα Κανάρης-Ηρακλής Θυμιανών στις 10 Μαρτίου. Είναι το τελευταίο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και μετά η μία από τις δύο ομάδες θα έμπαινε στα μπαράζ για τον πρωταθλητή. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κ. Σαρρής, με έσπρωξε ενώ εγώ του είπα με όμορφο τρόπο να περάσει έξω γιατί δεν είναι αρμοδιότητα του γιατρού του αγώνα να μπαίνει μέσα στο γήπεδο όποτε θέλει. Και εκείνος μου επετέθη και με τα σπρωξίματα μου έλεγε ότι όταν γίνουν εκλογές και βγει η παράταξή του ότι εμένα, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου τον κ. Νικολαΐδη, και τον πρώην διαιτητή της SL τον κ. Ντάτη, θα μας διαγράψει και θα μας εξαφανίσει από τους καταλόγους. Αν αυτό δεν είναι απειλή, ποια είναι; Έχουμε μάρτυρες», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο από το blog “dikografies“:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This