Έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός στη μάχη του τίτλου, νίκη με ανατροπή, 2-1 την ΑΕΚ – Δείτε τις φάσεις και τα γκολ που έκριναν το ντέρμπι

Must Read

Ματς από αυτά που γράφουν ιστορία έγινε στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός με δύο γκολ σε δύο λεπτά νίκησε με ανατροπή (2-1) και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Μείωσε στους τρεις τους βαθμούς της διαφοράς από την ΑΕΚ, ενώ κεδισμένος ήταν και ο… ΠΑΟΚ που προσπέρασε την Ένωση στην κορυφή έχοντας ένα βαθμό περισσότερο, αλλά το ντέρμπι της Κυριακής στην Opar Arena.

Το πρωτάθλημα για μια ακόμα αγωνιστική πήρε… φωτιά, όσο για το  ντέρμπι ήταν ανάλογο των φιλοδοξιών των δύο ομάδων. Με ένα α΄ μέρος που θα θυμούνται για καιρό όσοι το είδαν είχε τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα και αγωνία. Πέρα από το γκολ του Βίντα στο 5′ και στην ανατροπή από τους Μπακασέτα (32′) και Ιωαννίδη (34′) υπήρχαν δύο ευκαιρίες από αυτές που αποκαλούμε κλασσικές. Το δοκάρι του Μπερνάρ στοπ 10′ και την σωτήρια επέμβαση του Ρότσα, αλλά και την ευκαιρία από αυτές που δν… χάνονται του Τσούμπερ στο 12′.

Μοιραίος για την Ένωση ο Μουκουντί με δύο καθοριστικά λάθη στα γκολ του Παναθηναϊκού. Και τις δύο φορές έχασε την μπάλα από τον Ιωαννίδη κάνοντας… λεωφόρο το δρόμο των αντιπάλων του για το γκολ.

Το 0-1 για την ΑΕΚ μόλις στο 5′ μετά  από λάθος του Χουάνκαρ και σουτ από τον Βίντα



Σε 2′ ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή, από 0-1 σε 2-1 με τους Μπακασέτα (32′) και Ιωαννίδη (34′)



Ο Παναθηναϊκός στο β’ μέρος γύρισε στην άμυνα για να διαφυλάξει το αποτέλεσμα. Αυτό είχε κόστος. Ο Αράο γυρίζοντας ως τρίτος στο κέντρο της άμυνας δημιούργησε πρόβλημα στην «πράσινη» μεσαία γραμμή. Η ΑΕΚ όμως δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει παρά το γεγονός ότι από το 70′ και μετά ο Αλμέιδα έριξε στον αγώνα ότι είχε σε… επιθετικό.

Ακόμα και σε αυτό το διάστημα όμως το ματς έγινε… θρίλερ. Ο Ντραγκόφσκι στο 91′ είπε όχι στην ισοφάριση και στο 90+5′ ο Πινέδα σταμάτησε τον Πέρεθ στο δρόμο για το 3-1.

Διαιτητής: Κλαούντιο Περέιρα (Πορτογαλία)
Βοηθοί: Πέδρο Ριμπέιρο, Τιάγκο Κόστα (Πορτογαλία)
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
VAR: Φάμπιο Μέλο (Πορτογαλίας), AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)
Κίτρινη: 71′ Μπερνάρ, 84′ Ιωαννίδης, 90′ Ακαϊντίν, 90+6′ Βιλένα – 25′ Σιμάνσκι, 27′ Γιόνσον
Παναθηναϊκός (Τερίμ): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ (61′ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν (88′ Βιλένα), Βέρμπιτς (61′ Μαντσίνι), Μπερνάρ (79′ Λημνιός), Μπακασέτα (88′ Πέρεθ), Ιωαννίδη.
ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (56′ Πινέδα), Γιόνσον (70′ Άμραμπατ), Ελίασον, Τσούμπερ (56′ Γκατσίνοβιτς), Μάνταλος (56′ Αραούχο), Γκαρσία (56 Πόνσε).



Έγιναν
Ολυμπιακός – Άρης 3-0
ΠΑΟΚ – Λαμία 3-1

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (4η) αγωνιστική
Κυριακή 7/4
17:00 Λαμία – Ολυμπιακός (CS1HD)
19:30 Άρης – Παναθηναϊκός (NS Prime)
20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (CS1HD)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This