Η Μπάγερν λύγισε την Άρσεναλ στο Μόναχο (1-0) και πέρασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Must Read

Μεθυσμένη πολιτεία το Μόναχο με την πρόκριση της ομάδας – σύμβολο της πόλης την Μπάγερν. Το 1-0 επί της Άρσεναλ με το γκολ του Κίμιχ στο 63′ ήταν αυτό που ήθελαν οι Βαυαροί.

Έχουν πίσω τους μια καταστροφική χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις με αποκλεισμό νωρίς νωρίς στο Κύπελλο και απώλεια του τίτλου στην Μπουντεσλίγκα σχεδόν με το… καλημέρα η ευρωπαϊκή διάκριση ήταν μονόδρομος.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος η Μπάγερν επέστρεψε στο γήπεδο. Είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση το 46′ με την κεφαλιά του Κίμιχ και στη συνέχεια την κόντρα από το σουτ του Γκορέτσκα.

63′: Η Μπάγερν ανοίγει το σκορ με τον Κίμιχ



Με την πρόκριση αυτή οι Γερμανοί έδωσαν τέλος για την αρνητική παράδοση να μην μπορούν να περάσουν στα ημιτελικά από το 2020. Για τους προληπτικούς οπαδούς τους αυτό σημαίνει πολλά, αφού εκείνη τη χρονιά πήραν το τρόπαιο!

Κίτρινη: 55′ Λάιμερ, 90+2′ Κίμιχ, 90+3′ Ζεζούς – 84′ Γουάιτ
Μπάγερν (Τούχελ): Νόιερ, Κίμιχ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Μαζραουί (76′ Μιν Κιμ), Λάιμερ, Γκορέτσκα, Σανέ (89′ Ουπαμεκανό), Μουσιάλα, Γκερέιρο, Κέιν.
Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράγια, Γουάιτ, Παουλίστα, Σαλιμπά, Τομιγιάσου (86′ Ενκετά), Έντεγκαρντ, Ζορζίνιο (68′ Ζεζούς), Ράις, Σακά, Χάβερτς, Μαρτινέλι (68′ Τροσάρ).



Ημιτελικοί
30/4, 1/5
Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν
Μπάγερν – Ρεάλ

7/5 και 8/5
Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ
Ρεάλ – Μπάγερν

Τελικός στο Λονδίνο την 1η Ιουνίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This