Νίκη – προσευχή του Ολυμπιακού για την επιστροφή στη μάχη του τίτλου, 2-1 τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο

Must Read

Ο Ολυμπιακός υπέγραψε δήλωση διεκδίκησης του τίτλου με τη νίκη του στο Φάληρο (2-1 τον ΠΑΟΚ). Μια νίκη που σημαίνει πολλά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς.

*Με την εμφάνιση του παρά την κούραση του αγώνα της Πέμπτης στην Πόλη και το πετυχημένο ροτέισον του Μιντιλίμπαρ έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στη διμέτωπη μάχη σε Ελλάδα και Ευρώπη.
*Κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ έχοντας, όπως και ο αντίπαλος του αγώνα λιγότερο στο πρωτάθλημα. Υπάρχει το ματς της Τούμπας των δύο ομάδων που αναβλήθηκε λόγω Ευρώπης την περασμένη Κυριακή, ήταν προγραμματισμένος για την Πρωταμαγιά, θα αναβληθεί και πάλι, αλλά σίγουρα θα γίνει στο μέλλον. Σε περίπτωση επιτυχίας του εκεί βγάζει εκτός τροχιάς τίτλου τον Δικέφαλο και τον φέρνει στην 4η θέση!
*Δεν ήταν μόνο η εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά και αυτή του ΠΑΟΚ που ήταν ασορτί με τον αγώνα κόντρα στην Μπριζ την περασμένη Πέμπτη. Απογοητευτική! Με διαδοχικά λάθη στην άμυνα, πολλά προβλήματα στα σέντερ μπακ, ειδικά από τον Κουλιεράκη έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός εκτός από τα δύο γκολ που σημείωσε, είχε κι άλλα δύο με τον Ναβάρο που δεν μέτρησαν – δικαίως – μέσω VAR υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφ σάιντ, αλλά και τα δύο προήλθαν από τραγικές αντιδράσεις των αμυντικών που έκαναν έξαλλο τον τερματοφύλακα Κοτάρσκι.

*Στο 25′ ο Κουλιεράκης ανέτρεψε τον Ναβάρο, ο Ποντένσε εκτέλεσε το πέναλτι, έδιωξε ο Κοτάρσκι, αλλά ο Κίνι στην επαναφορά σκόραρε.

*Στο 61′ ο Ποντένσε έκανε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Μαρτίνς που «έγραψε» το 2-0, σημειόντας το πρώτο του γκολ στην ελληνική του καριέρα.

*Στο 90+3′ ο Μάρκος Αντόνιο κατάφερε να μειώσει το σκορ (2-1) και να κάνει… ροντέο τα υπόλοιπα λεπτά των καθυστερήσεων.

Ο ΠΑΟΚ αφυπνίστηκε μετά το 2-0, προσπάθησε να επαναλάβει το κατόρθωμα στην Opap Arena να μειώσει ή ακόμα καλύτερα να πάρει τον βαθμό της επιτυχίας, μείωσε στο 90+3′ με τον Μάρκος Αντόνιο,. αλλά ήταν πλέον αργά. Σε αυτό ευθύνη φέρει και ο ρτεχνικός του που επέμνεινε σε μια κουρασμένη ομάδα η οποία μόλις πήρε λίγες βοήθειες από τους παίκτες που μπήκαν στον αγώνα έβγαλε αντίδραση.

Διαιτητής: Μανουέλ Μπερτόλο Νογκουέιρα (Πορτογαλίας)
Βοηθοί: Πέδρο Νούνο ντε Σα Μαρτίνς, Ρικάρντο Πάουλο Ντουάρτε Μπρας (Πορτογαλίας)
4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
VAR: Μπρούνο Αλεξάντερ Εστέβες ντα Σίλβα Ολιβέιρα (Πορτογαλίας), AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Κίτρινη: 35′ Άμπι – 25′ Κουλιεράκης, 63′ Α. Ζίβκοβιτς, 90′ Μπάμπα
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κίνι (90+3′ Βέζο), Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (79′ Έσε), Ιμπόρα, Όρτα (85′ Ζοάο Καρβάλιο), Μαρτίνς (79′ Μασούρας), Ποντένσε, Ναβάρο (85′ ελ Κααμπί).
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου):Κοτάρσκι, Σάστρε (80′ Γιόνι), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (74′ Σβαμπ), Οζντόεφ, Μουργκ (60′ Ντεσπόντοφ), Τάισον (80΄’ Μλάρκος Αντόνιο), Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας (60΄Σαμάτα).

Έγιναν
Λαμία – Παναθηναϊκός 0-5
Άρης – ΑΕΚ 1-2

Η Βαθμολογία

 

*Θα επαναπρογραμματιστεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που είχε αναβληθεί την 5η αγωνιστική, επρόκειτο να γίνει την Πρωτομαγιά, αλλά θα αναβληθεί και πάλι λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Η επόμενη (7η) αγωνιστική, Τετάρτη 24/4
17:00 Λαμία – ΠΑΟΚ
19:30 Άρης – Ολυμπιακός
20:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Η 8η αγωνιστική, Κυριακή 28/4
17:00 Ολυμπιακός – Λαμία
19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
20:30 Παναθηναϊκός – Άρης

Η 9η αγωνιστική, Τετάρτη 8/5
19:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ
19:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
19:00 Λαμία – Άρης
*Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μετάθεσης της αγωνιστικής

Η 10η αγωνιστική, Κυριακή 12/5
20:00 ΑΕΚ – Λαμία
20:00 Άρης – ΠΑΟΚ
20;00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
*Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μετάθεσης της αγωνιστικής

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This