Δύσκολη αποστολή για ΑΕΚ – Με Λαμία στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Must Read

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League.

ΟΦΗ-Άρης: Στις 17.15 (NovaSports) ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Κρήτες που βρίσκονται στην 5η θέση με 19β. προέρχονται από ήττα στη Λαμία την ώρα που ο Άρης θέλει να επιστρέψει επίσης στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για να ξεκολλήσει από την 7η θέση.

Δείτε επίσης: Άγρια επίθεση των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στον Ζάντερ για το πέναλτι

Παναθηναϊκός-Λαμία: Στις 19.30 (NovaSports) o 8ος Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την 9η Λαμία με την οποία και ισοβαθμεί στους 17 βαθμούς.

Οι «πράσινοι» δεν πέρασαν από το Βόλο με νίκη (1-1), κάτι που επέτρεψε στον κακό τους δαίμονα, τη Λαμία να τους «πιάσει» στη βαθμολογία μετά τη νίκη της επί του ΟΦΗ (2-1).

Ξάνθη-ΑΕΚ: Δύσκολο βράδυ αναμένεται να έχει η ΑΕΚ που φιλοξενείται από την Ξάνθη (20.00 ΕΡΤ).

Η «Ένωση» διέσυρε τον Πανιώνιο με 5-0 και θέλει μόνο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην τρίτη θέση του πίνακα και θα δώσει τα πρώτα θετικά σημάδια στο νέο προπονητή της, Μάσιμο Καρέρα.

Από την άλλη, οι «Ακρίτες» που ηττήθηκαν στο… νήμα από τον ΠΑΟΚ (2-0) αποσκοπούν στο θετικό αποτέλεσμα που θα τους απομακρύνει από τη ζώνη των play-out.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (8/12):

  • ΟΦΗ-Άρης (17.15/NOVASPORTS)
  • Παναθηναϊκός-Λαμία (19.30/NOVASPORTS)
  • Ξάνθη-ΑΕΚ (20.00/ΕΡΤ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This