Βίντεο ντοκουμέντο: Οπαδοί προπηλάκισαν τον διαιτητή – Στο νοσοκομείο ο βοηθός

Σκηνές απείρου κάλλους

Must Read

Άκρως επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι παραμονής την τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Εορδαϊκό και τον Αστέρα Πετριτή. Φίλαθλοι πήραν στο κυνήγι μαζί με τους παίκτες τον διαιτητή… μέχρι και τα αποδυτήρια σε σκηνικό χάους. Στο 87’, και ενώ το σκορ ήταν 1-0, καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, με το οποίο ισοφάρισαν σε 1-1.

Ωστόσο, η απόφαση προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, καθώς είχε προηγηθεί και ένα γκολ τους που ακυρώθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί για περίπου δέκα λεπτά ο αγώνας και αφού ξεκίνησε εκ νέου, ο Αστέρας πέτυχε και δεύτερο τέρμα, διαμορφώνοντας το υπέρ του 2-1. Έτσι, έστειλε στο τοπικό πρωτάθλημα την ιστορική ομάδα της Πτολεμαΐδας, που έχει και πολύ κόσμο πάντα στο πλευρό της.

Με το σφύριγμα της λήξης, οι εξαγριωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο γήπεδο και προπηλάκισαν τον διαιτητή, ο οποίος χρειάστηκε τη βοήθεια της αστυνομίας για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, ο 1ος βοηθός δήλωσε ότι δεν αισθάνεται καλά, αρνήθηκε την βοήθεια του γιατρού αγώνα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This