Liverpool Echo: «Ο Τσιμίκας είναι στους υπό παραχώρηση παίκτες στην Λίβερπουλ»

Μετά από μία 4ετία στους «κόκκινους»

Must Read

Τέλος εποχής (;)… Ο Κώστας Τσιμίκας δείχνει να συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να αποχωρήσουν από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας.

Η Λίβερπουλ περνάει σε νέα εποχή και η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ (φλερτάρει με επιστροφή στην Ντόρτμουντ) φέρνει συνταρακτικές αλλαγές στον σύλλογο του Μέρσεϊσαιντ. Ο Άρνε Σλοτ, ως ο νέος προπονητής, είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει σε αρκετές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται ότι είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το Άνφιλντ, φαίνεται ότι είναι κι εκείνο του Κώστα Τσιμίκα, αφού με όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Liverpool Echo», o 28χρονος Έλληνας διεθνής δεν βρίσκεται στα πλάνα των «κόκκινων» για τη νέα σεζόν, μετά από 4 χρόνια.

«Ο Κώστας Τσιμίκας υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά η απόδοσή του έχει πέσει μετά τον τραυματισμό στον ώμο νωρίτερα φέτος, με τον “ικανό να παίξει σε πολλές θέσεις” Τζο Γκόμεζ να έχει πάρει σημαντικό ρόλο πλέον στο ρόστερ. Η ικανότητα του Γκόμεζ να παίζει σε πολλές θέσεις σίγουρα θα αναγνωριστεί από τον Σλοτ, αφήνοντας τον Τσιμίκα δυνητικά ευάλωτο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This