Ευρωλίγκα – Final 4: Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στο Βερολίνο

Αναμένεται τις επόμενες ώρες κύμα Ελλήνων φιλάθλων

Must Read

Οι αποστολές των τεσσάρων φιναλίστ της Ευρωλίγκας μετακομίζουν ήδη για τις επόμενες μέρες στο Βερολίνο. Αναμένεται μάλιστα κύμα Ελλήνων οπαδών τις επόμενες ώρες, με φίλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να ετοιμάζουν βροντερό παρών.

Η αποστολή της Φενέρμπαχτσε φτάνοντας στην Γερμανία ενόψει του Final-4 έτυχε θερμής υποδοχής από Τούρκους φιλάθλους που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο, δημιουργώντας κλίμα.

Μάλιστα ο αρχηγός, Μαχμούτογλου, πήγε προς το μέρος και έγινε ένας με τους οπαδούς, τραγουδώντας συνθήματα, ενώ άναψαν και καπνογόνα. Mε τους φιλάθλους του τουρκικού συλλόγου να έχουν μαζευτεί έξω από το λόμπι και να δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να… ντοπάρουν τους παίκτες της ομάδας τους. Η Φενέρ των Γιασικεβίτσιους, Καλάθη, Ντόρσεϊ, Παπαγιάννη είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον πρώτο μεθαυριανό ημιτελικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This