ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑπόψε στη "Δίκη": Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης απαντά σε όλα

Απόψε στη “Δίκη”: Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης απαντά σε όλα

Στο κάδρο οι μεγάλες ποινικές δικογραφίες του ελληνικού ποδοσφαίρου

Η “Δίκη στο Open“, στη νέα εποχή. Το μακροβιότερο talk show, απόψε, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δινει πάλι τον τόνο για να μην μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

Στο studio ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωριδης – Ζωντανά και αποκλειστικά απαντά σε όλα τα ερωτήματα για τις μεγάλες ποινικές δικογραφίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι τρεις επιστολές του προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού – Με ποιες πειθαρχικές κυρώσεις απειλούνται οι ομάδες.

36 χρόνια “Δίκη”, με όλο το αθλητικό παρασκήνιο.

Σήμερα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΈΪΛΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΨΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: https://www.tvopen.gr/watch/209669/hdikhstoopendeyterastis2100zontanasthnybridikhthleorashtoyopen

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης