ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑEuro: Η Γαλλία είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο 1-0 επί του Βελγίου

Euro: Η Γαλλία είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο 1-0 επί του Βελγίου

Περιμένει τώρα τον νικητή του αγώνα Πορτογαλίας - Σλοβενίας

Η Γαλλία ήταν καλύτερη απέναντι στο Βέλγιο που όπως σε όλο το τουρνουά δεν κατάφερε να δείξει τις ποδοσφαιρικές του αρετές. Πίεσε από την αρχή, είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά το γκολ που θα της έδινε τη νίκη πρόκριση άργησε να έρθει. Έπρεπε να φθάσουμε στο 86′ για να δουν οι «τρικολόρ» την μπάλα στα δίχτυα.

86′: Η ανωτερότητα της Γαλλίας επιβεβαιώθηκε με το γκολ του Κόλο Μουανί και την κόντρα στον Βερτόνχεν

https://exchange.glomex.com/video/v-d2ee0zx3vvvt?integrationId=40599v17l3ec41xg

Το Βέλγιο δικαίως εγκαταλείψει το τουρνουά, δεν έδειξε κάτι το σημαντικό, αλλά και η Γαλλία που συνεχίζει προβληματίζει. Με μόνο όπλο τον Εμπαπέ δεν μπορεί να πάει ψηλά με το ίδιο στιλ παιχνιδιού. Πολύ περισσότερο που στην επόμενη φάση θα έχει να αντιμετωπίσει την Πορτογαλία ή τη Σλοβενία και παίζουν αργότερα.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντές, Καντέ, Τσουαμενί, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Τουράμ (62′ Μουανί), Εμπαπέ.
Βέλγιο (Ντομένικο Τεντέσκο): Κάστελς, Καστάνιε (88′ Λουκεμπάκιο), Φαές, Βερτόνχεν, Τεάτε, Ονάνα, Καράσκο (88′ Ντε Κέτελαρ), Ντε Μπρόινε, Ντοκού, Οπεντά (63′ Μανγκαλά), Λουκάκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://exchange.glomex.com/video/v-d2ee8apnnka9?integrationId=40599v17l3ec41xg

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης