Η τεράστια πρόκληση του Άρη στο Φάληρο

Must Read

Η αγωνιστική άνοδος του Αρη από την ημέρα που ανέλαβε ο Μίχαελ Ενινγκ την τεχνική ηγεσία του είναι δεδομένη, όπως επίσης και το γεγονός ότι έχει μόνο μία ήττα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Στα τελευταία παιχνίδια μάλιστα, και μετά τη νίκη με το επιβλητικό 4-2 επί του ΠΑΟΚ, έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία του και πέτυχε δυο νίκες και πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου σε βάρος της Ξάνθης, ενώ το βράδυ της Κυριακής (19.30, Novasports 1) μπαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει τα ντέρμπι και εκτός έδρας!

Ωστόσο, θα παραταχθεί χωρίς δύο παίκτες στο κέντρο και στην επίθεση, τον Βραζιλιάνο Σάσα από τη μεσαία γραμμή και τον Πορτογάλο Μπρούνο Γκάμα, που θα εκτίσουν σήμερα την ποινή της μίας αγωνιστικής, με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ολυμπιακός είναι από τους πιο δυνατούς αντιπάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα, ειδικά μέσα στην έδρα του, αλλά ο Γερμανός Ενινγκ έχει μιλήσει στους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις και ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αποδείξουν ότι αξίζουν την προσοχή όλης της φίλαθλης Ελλάδας. «Είναι μια μεγάλη πρόκληση ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στη χώρα, επειδή δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα σε περίπτωση ήττας, αλλά έχουμε να κερδίσουμε πάρα πολλά σε περίπτωση νίκης» είπε ο κόουτς των «κιτρίνων», που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα επιδιώξει να «προστατέψει» πρώτα την αμυντική του γραμμή και θα επιλέξει το σύστημα των αντεπιθέσεων.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα χρησιμοποιήσει στη θέση του Σάσα τον μεσοαμυντικό Αμπού Μπα και στη θέση του Μπρούνο Γκάμα τον Ντιγκινί ή τον Μαντσίνι, θέλοντας να δώσει εκρηκτικότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Ο Αρης διαμαρτυρήθηκε για τον ορισμό του Τζοβάρα ως διαιτητή, αλλά και των Κομίνη (VAR), Κουτσιαύτη (AVAR), από τους οποίους έχει παράπονα από το παρελθόν, αλλά αυτά είναι θέματα της διοίκησης και δεν απασχολούν τον κόουτς Ενινγκ και τους παίκτες του.

Δείτε επίσης: Σε τουρνουά και σε φιλανθρωπικό… σουβλάκι ο Τσιτσιπάς, για τους πυρόπληκτους της Αυστραλίας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This