Superleague: Νίκες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ – Στο «Χ» Λάρισα και Παναιτωλικός

Must Read

Με ασίστ του Ελ Αραμπί και γκολ του Καμαρά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 20ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Superleague και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ στον Βόλο κέρδισε με 3-1 τους γηπεδούχους (9΄Οικονόμου, 25΄Αλπμάνης, 52΄Κλωναρίδης, 89΄Γκουαροτσένα) και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας την διαφορά του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ο οποίος παίζει αύριο στην Λαμία.

Δείτε επίσης: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου με «αδιέξοδο» στα σημαντικά ζητήματα (video)

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο (4′ Κουρμπέλης, 67′ Σένκεφελντ, 76′ Περέρα) και εδραιώθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, μετά και την ήττα του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό.

Στο AEL FC ARENA ο Παναιτωλικός με 2 γκολ του Ντάουντα στο 28΄και στο 63΄ προηγήθηκε με 2-0 της γηπεδούχου Λάρισας, αλλά ο Ουάρντα με δυο πέναλτι στο 79΄και το 86΄ ισοφάρισε το ματς και έδωσε το βαθμό στους «βυσσινί».

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τα παιχνίδια: Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος, Λαμία-ΠΑΟΚ, Άρης-Ξάνθη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This