Από τα δαχτυλικά αποτυπώματα ταυτοποιήθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ – Βίντεο από τα συντρίμμια

Must Read

Με την ταυτοποίηση της σορού του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του και των άλλων 7 θυμάτων (οι πιλότοι, δύο παιδιά και οι προπονητές γονείς τους) γράφεται σιγά σιγά ο επίλογος του τραγικού δυστυχήματος της πτώσης του ελικοπτέρου, που μετέφερε τον διάσημο βετεράνο σταρ του NBA.

Σχεδόν 48 ώρες μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια, οι αρχές ανακοίνωσαν πως από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν και οι εννέα σοροί. Ο Κόμπι Μπράιαντ ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, όπως και ο Τζον Αλτομπέλι, ο πιλότος Αρά Κομπαγιάν και η Σάρα Τσέστερ.

Στο μεταξύ, οι αποκαλύψεις για τις παραλείψεις και τα λάθη που οδήγησαν στην πολύνεκρη τραγωδία σοκάρουν. Όπως έγινε γνωστό, ο πιλότος πετούσε κυριολεκτικά «τυφλά» μέσα στην ομίχλη, καθώς το ελικόπτερο δεν διέθετε σύστημα εντοπισμού και προειδοποίησης εδάφους.

Ο πιλότος, που πετούσε χαμηλά δηλαδή, δεν διέκρινε τον λόφο, ούτε και υπήρχε σύστημα που να τον προειδοποιεί γι’ αυτό, αν και το συγκεκριμένο ελικόπτερο θεωρείται η… λιμουζίνα του είδους. Την είδηση επιβεβαίωσε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Αερομεταφορών των ΗΠΑ.

Η ερευνήτρια της Υπηρεσίας, Jennifer Homendy, δήλωσε ότι το ελικόπτερο βρισκόταν στα 2.300 πόδια ύψος, όταν έχασε την επικοινωνία του με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Η ταχύτητα της πτώσης κατά τη συντριβή ήταν μεγαλύτερη των 2.000 ποδιών το λεπτό. «Γνωρίζουμε, λοιπόν, ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ότι το ελικόπτερο έγειρε αριστερά. Ήταν ένα τρομακτικό πεδίο ατυχήματος», πρόσθεσε.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, η πτώση πιθανότατα ξεκίνησε μετά από έναν απότομο ελιγμό, λόγω της περιορισμένης ορατότητας από την πυκνή ομίχλη. Το αεροσκάφος δεν είχε μαύρο κουτί, καθώς δεν απαιτείται στο συγκεκριμένο είδος, ωστόσο χωρίς μαύρο κουτί δεν είναι 100% βέβαια τα αίτια της τραγωδίας.

Δείτε το βίντεο από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου στο σημείο της τραγωδίας:

https://rumble.com/embed/u4.v64yj3/

Δείτε επίσης: Όταν ο Κόμπι Μπράιαντ είχε πάρει Όσκαρ, κάνοντας ταινία την αγάπη του για το μπάσκετ! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This