Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Ώρα μηδέν για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA με ριζικές αλλαγές για το πρωτάθλημα

Εν αναμονή μεγάλων εξελίξεων βρίσκεται το ελληνικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης βρέθηκε στην Ελβετία όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και του μετέφερε την προσωπική πρόσκληση του πρωθυπουργού για να έρθει στην Ελλάδα, στο πλαίσιο συμφωνητικού για την παροχή τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της UEFA αποδέχθηκε την πρόσκληση και το αμέσως προσεχές διάστημα θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Δείτε επίσης: Εντύπωση κάνουν τα έξοδα του υφυπουργείου Αθλητισμού σε λουλούδια, δώρα, τηλέφωνα και… Nova

Επίσης ο υπουργός συναντήθηκε και με αξιωματούχους της UEFA για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Σχέδιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της FIFA σε δήλωσή του εξέφρασε τη συμφωνία του με την παρέμβαση του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα ο Τζιάνι Ινφαντίνο δήλωσε:

«Οι κυβερνήσεις κατανοούν τον παιδευτικό χαρακτήρα που έχει το ποδόσφαιρο για τις κοινωνίες. Πρέπει να μπορούμε να συνεργαστούμε.

Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές ώστε να προσπαθήσουμε να διώξουμε, ιδιαίτερα από το ποδόσφαιρο, όποιον επιχειρεί να κάνει κάτι παράνομο και αντίθετο με τους κανόνες».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ