Επανειλημμένως… οφσάιντ ο Γεραπετρίτης για τα θέματα του ποδοσφαίρου

Must Read

Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του Γιώργου Γεραπετρίτη επιβεβαιώνουν ότι ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου έχει χάσει την… μπάλα, αποδεικνύοντας πως τελικά είναι κατώτερος των περιστάσεων.

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες, το θεωρητικά «νούμερο 2» της κυβέρνησης και δεξί χέρι του πρωθυπουργού έχει καταφέρει να προκαλέσει ακραία σύγχυση σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, υποστηρίζοντας με την ίδια ακριβώς άνεση που έχουν οι αδαείς εντελώς αντιφατικές και ασυνάρτητες απόψεις.

Είναι πρόδηλο ότι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, που κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στον πνιγηρό χώρο του ποδοσφαίρου, μετά τους εγκληματικούς χειρισμούς του αρμόδιου υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, δεν βρίσκεται στα… νερά του, με αποτέλεσμα να διακυβεύει τη σοβαρότητά του, έχοντας, ήδη, δικαιωματικά κερδίσει τον υποτιμητικό χαρακτηρισμό «άμπαλος»…

Το πρωί της Τετάρτης, ο υπουργός Επικρατείας δήλωνε σε όποιον τον ρωτούσε, με αδιαπραγμάτευτη βεβαιότητα, ότι με βάση το νέο καθεστώς, σε περίπτωση διαπιστωμένης πολυιδιοκτησίας μεταξύ ομάδων, θα επιβάλλεται σε κάθε παιχνίδι ποινή αφαίρεσης βαθμών, με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό.

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας και έχοντας προηγουμένως… συλλέξει μια ομοβροντία αρνητικών σχολίων (ο επιεικέστερος χαρακτηρισμός ήταν «δεν ξέρει τι του γίνεται»…), διολίσθησε σε μια νέα εκδοχή, όταν δήλωσε στην κρατική τηλεόραση: «Εφόσον διαπιστωθεί η πολυιδιοκτησία, δηλαδή περάσει από τα δύο δικαιοδοτικά όργανα της Αθλητικής Δικαιοσύνης μετά την εισήγηση της Ελληνικής Επιτροπής Αθλητισμού, τότε θα αφαιρούνται 5 έως 10 βαθμοί».

Είναι, μάλιστα, ενδεικτικό της ιδιαίτερης ψυχολογικής του κατάστασης αυτή την εποχή ότι στην ίδια συνέντευξη -μολονότι βρισκόταν σε προστατευμένο περιβάλλον- έχασε αρκετές φορές την ψυχραιμία του, αποκαλύπτοντας έναν αναίτιο εκνευρισμό.

Εξίσου ενδιαφέρουσα ήταν και η αμήχανη προσπάθειά του να καλύψει τον Αυγενάκη, του οποίου η τύχη… αγνοείται, καθώς το Μαξίμου τον έχει αποσύρει από τη δημοσιότητα, καθιστώντας τον υφυπουργό άνευ χαρτοφυλακίου. Αγνοείται, επίσης, η τύχη της κυβερνητικής τροπολογίας, δεδομένου ότι η UEFA θεωρεί ότι παραβιάζει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ.

Αναφορικά με το πρόσφατο ταξίδι του Γεραπετρίτη στην Ελβετία, ήταν τόσο… επιτυχές, ώστε θα χρειαστεί ο πρόεδρος της UEFA να έρθει μέσα στον Φεβρουάριο, για να υπογράψει ένα συνυποσχετικό με τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Αθήνα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This