Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε και η γερμανική ομοσπονδία τον… πέθανε

Must Read

Μακάβρια γκάφα ολκής! Σε τραγικό λάθος υπέπεσε η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αφού στο αρχείο όπου είναι καταχωρισμένοι οι παίκτες είχε την ημερομηνία γέννησης του Ντένις Λίπερτ και δίπλα την ημερομηνία θανάτου του!

Ο 24χρονος έχει αγωνιστεί στη Νυρεμβέργη και, παρόλο που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, είναι… ολοζώντανος και παίζει ακόμα ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η γερμανική ομοσπονδία μπέρδεψε τον Λίπερτ με έναν άνθρωπο που είχε χάσει τη ζωή του σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα στις 8 Ιουνίου 2019 έχοντας ακριβώς το ίδιο όνομα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αλλά και σχεδόν την ίδια ηλικία.

Δείτε επίσης: Ιστορική ήττα του CDU στο Αμβούργο! Μεγάλος νικητής ο σοσιαλδημοκράτης δήμαρχος Αμβούργου

Σαφώς η γερμανική ομοσπονδία ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του, όμως η γκάφα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τις αντιδράσεις να είναι ποικίλες.

Αυτό δείχνει ότι ακόμα και μία πιο τις οργανωμένες ομοσπονδίες στον κόσμο μπορεί να υποπέσει σε γκάφα, όταν παρεμβαίνει το ανθρώπινο χέρι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This