Σε καραντίνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο για προληπτικούς λόγους!

Must Read

Σε καραντίνα βρίσκεται, πλέον, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την είδηση πως ο Ντανιέλε Ρουγκάνι, συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό!

Ο 35χρονος Πορτογάλος superstar περνά από προληπτικές εξετάσεις στη Μαδέιρα, τη γενέτειρά του, όπου ταξίδεψε αμέσως μετά τον αγώνα με την Ίντερ, για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, η οποία υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωση.

Όπως μπορούμε να δούμε και στην ακόλουθη ανάρτηση, ο Ντανιέλε Ρουγκάνι είχε βρεθεί αγκαλιά με όλη την ομάδα της Γιουβέντους στα αποδυτήρια, μετά την κυριακάτικη νίκη τους επί της Ίντερ. Ως αποτέλεσμα, άπαντες οι παίκτες των Μπιανκονέρι βρίσκονται πλέον σε καραντίνα!

O Ρονάλντο είχε λάβει ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην Πορτογαλία με το ιδιωτικό τζετ του, αλλά, ένεκα της αναστολής κάθε αγωνιστικής δράσης στην Ιταλία, θα παραμείνει στα πάτρια εδάφη μέχρι νεωτέρας.

Διαβάστε επίσης: Καθαροί από κορωνοϊό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This