Άρεσε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου (video)

Αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1

Must Read

Στο πρώτο φιλικό του παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους και κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου.

Το δείγμα ήταν θετικό για τους «ερυθρόλευκους» και ειδικά για τους νεοφερμένους Σεμέδο και Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με φόρα στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 5′ με τον Μπουχαλάκη, μετά από μια εξαιρετική αντεπίθεση. Ο Μασούρας από δεξιά άλλαξε παιχνίδι στον Γκερέρο, ο οποίος γύρισε τη μπάλα και ο Μπουχαλάκης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 45’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σολ. Ένα πέναλτι που υποδείχθηκε σε βάρος του Μπα για μαρκάρισμα στον Γκαρμάς.

Ικανοποιημένος ο Μαρτίνς

«Είμαι ικανοποιημένος. Είδα μια χαλάρωση στο προηγούμενο παιχνίδι και αυτό δεν το είδα σήμερα. Είδα μια δυνατή ομάδα κόντρα σε έναν αντίπαλο, που συνήθως παίζει στο Champions League. Δουλέψαμε καλά και τακτικά, είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θεωρώ, και, αν συνεχίσουμε έτσι, θα είμαστε όπως πρέπει όταν πρέπει», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο (46’ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης (83’ Τσιμίκας), Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Μασούρας (65’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (65’ Φορτούνης), Γκερέρο
Ντιναμό Κιέβου: Μπόικο, Μικολένκο, Καντάρ, Μπουρντά, Κεντζιόρα, Καντίρι, Σεπέλιεφ, Γκάρμας, Βέρμπιτς, Καραβάιεφ, Σολ.

Στα μεταγραφικά νέα της ομάδας, οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τον 21χρονο αριστερό μπακ Φοντέ Καμαρά της Γκαζελέκ Αζαξιό (35 ματς με 3 ασίστ πέρσι). Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γουινέα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «πιάσει» λιμάνι.

https://youtu.be/Q2Rh6iyCGbE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This