Ο Τάσος Αυλωνίτης της Στουρμ Γκρατς στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Άρη

Must Read

Η περίπτωση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού Τάσου Αυλωνίτη απασχολεί τον Άρη για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, άσχετα εάν ακόμη δεν τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα και υπάρχουν πάρα πολλές εκκρεμότητες ανανέωσης συμβολαίων.

Ο Τάσος Αυλωνίτης μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως ο Ελληνας στόπερ είναι στη λίστα του Αρη, η περίπτωσή του παρουσιάζει ενδιαφέρον, είναι στα οικονομικά στάνταρ που έχουν τεθεί, αλλά υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών στο στόχαστρο.

Δεν αποτελεί, δηλαδή, προτεραιότητα η δική του μεταγραφή, αν και είναι μία από τις περιπτώσεις που θα ήθελαν να προχωρήσουν οι «κίτρινοι» για έναν ακόμα λόγο: Και για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα.

Με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό αναμένεται να υπάρξει επαφή, όταν με το καλό ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την επανέναρξη ή όχι των πρωταθλημάτων.

Δείτε επίσης: Στο… ψυγείο έως τα τέλη του 2020 οι αγώνες των Εθνικών ομάδων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This