Τούρκος υπουργός προς τον Έλληνα ομόλογο του: Ασκήστε διώξεις στην «Δημοκρατία»!

Must Read

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν. Οι τούρκοι θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι οθωμανική επαρχία και δίνουν μέχρι και διαταγές στους Έλληνες ομολόγους τους! Και πως να μην παίρνουν θάρρος, μετά την απαράδεκτη δήλωση Πέτσα που καταδίκασε το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας επειδή ενοχλήθηκε ο Ερντογάν;

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γκιουλ λοιπόν με επιστολή που έστειλε στον Έλληνα ομόλογό του Τσιάρα, αναφέρει πως το άσχημο πρωτοσέλιδο που είχε στόχο τον ΠτΔ Ερντογάν, προκάλεσε θλίψη στην τουρκική κοινή γνώμη. Ο υπουργός Γκιούλ αναφέρει τα εξής : “Καταδικάζω έντονα και θεωρώ απαράδεκτη αυτή την ανήθικη και ντροπιαστική κίνηση που παρουσιάζεται με το πρόσχημα της ελευθερίας του τύπου αλλά απέχει μακρά από τους στόχους της ελευθεροτυπίας και υπό κανένα τρόπο δεν συνάδει να τις ειρηνικές προθέσεις που απαιτεί το διεθνές δίκαιο. Επιθυμώ να εκφράσω την πεποίθηση μου πώς θα προσεγγίσετε με ευαισθησία αυτό το θλιβερό περιστατικό που αφίσταται παντελώς του πλαισίου των αρχών του δικαίου και θα προβείτε επειγόντως στα απαραίτητα βήματα. Με αυτή την αφορμή και χωρίς νομική υποχώρηση απέναντι σε αυτήν την διεστραμμένη νοοτροπία που επιδιώκει να διαταράξει τις σχέσεις Τουρκίας και Ελλάδας, εύχομαι η συνεργασία να είναι μόνιμη και υποβάλλω το σεβασμό μου”.

Son Dakika: Bakan Gül’den Yunan mevkidaşına kınama mektubu – Haber

Τουρκικά Νέα για την μετάφραση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This