Τετάρτη 16/6/2021

Μάγδα Φύσσα: «Εύχομαι να είναι και η αυριανή ημέρα σαν τη σημερινή» (video)

Το Εφετείο διέκοψε στις 23.20 το βράδυ της Τετάρτης, μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των δικηγόρων των κατηγορουμένων σχετικά με τα ελαφρυντικά που αιτούνται και θα συνεχίσει την Πέμπτη στις 12.30 το μεσημέρι.

Βγαίνοντας από το Εφετείο η μητέρα του Παύλου Φύσσα χαρακτήρισε «ιστορική νίκη» την απόφαση του Δικαστηρίου και ανανέωσε το ραντεβού για την Πέμπτη, που αναμένεται να ανακοινωθούν οι ποινές για κάποιους από του καταδικασθέντες, ανάλογα με το χρόνο εξέτασης των ελαφρυντικών από την έδρα και το ενδεχόμενο αναστολής ή όχι των ποινών.

«Σημασία έχει ότι σήμερα είναι μια ιστορική νίκη αυτή και αύριο περιμένουμε τις ποινές και όλα τα υπόλοιπα. Εύχομαι να είναι και η αυριανή ημέρα σαν τη σημερινή» δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης η Μάγδα Φύσσα έξω από το Εφετείο.

«Σήμερα νίκησε η Δημοκρατία. Το χρωστάμε στον Παύλο, στην πολιτική αγωγή που αγωνίστηκε τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό. Γιατί έδωσε μεγάλο αγώνα και τους οφείλουμε και σε αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και φυσικά και στον Παύλο, για όλα, το αίμα του, τη ζωή του που έχασε. Το ότι άντεξε. Να μην το ξεχνάμε. Τα τέσσερα λεπτά του Παύλου είναι πολύ σημαντικά για να μπορέσουν να τους συλλάβουν. Αύριο θα τα ξαναπούμε. Εδώ θα είμαστε» κατέληξε η Μάγδα Φύσσα.

Συνέχεια στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και την Πέμπτη σύμφωνα με την Αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών.

Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η στάση – στάθμευση και σταδιακά από τις 6:00 η κυκλοφορία οχημάτων, στις εξής οδούς:

– Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

– Δέγλερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ