Σάββατο 12/6/2021

Κορωνο…πάρτι στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών! Τι υποστηρίζει ο Πρόεδρος του ΔΣΑ

Τι και αν οι δικηγόροι “φωνάζουν” για τα μέτρα που αφορούν τη δημόσια υγεία στα δικαστήρια.

Οι ίδιοι οι εκπρόσωποι τους φαίνεται ότι ξεχνάνε τα μέτρα, όταν βρεθούν μέσα σε κλειστά γραφεία.


Αυτό φαίνεται ότι συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στα γενέθλια του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media, συνάδελφοι και συνεργάτες του κ. Βερβεσού έστησαν …πάρτι αλλά χωρίς να φορούν τις προβλεπόμενες μάσκες για τις συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους.
Οι φωτογραφίες ίσον χίλιες λέξεις.
Θαυμάστε τους στο αυτοσχέδιο …κορονοπάρτι…

Γιορτάζει μήπως και για τα 400€ που έδωσε η κυβέρνηση στους δικηγόρους; Πιο λίγα δηλαδή και απο ανειδίκευτο εργάτη!

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός με ανακοίνωσή του υποστηρίζει για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας:

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ