Η κυβέρνηση θα αναλαμβάνει την «κηδεμονία» ανήλικου τέκνου, αν συλληφθεί ο γονιός!

Το παιδί θα τίθεται υπό την εποπτεία επιτρόπου που θα ορίζεται από εισαγγελέα ή άλλο αρμόδιο όργανο

Must Read

Κάποια νοσηρή προσωπικότητα στο Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα που τα νεύρα του λαού βρίσκονται σε οριακά επίπεδα εξαιτίας του πιο άχρηστου και αναποτελεσματικού εγκλεισμού στην οικονομία και την κοινωνία στην Ευρώπη, νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τη στρόφιγγα.

Είχαν, λοιπόν, την ιδέα όταν κάποιος συλλαμβάνεται και κρατείται για παραβατική συμπεριφορά, αυτεπάγγελτα η Αστυνομία να έχει την υποχρέωση να ερευνήσει αν έχει ανήλικα τέκνα, να τα αναζητήσει και να εισηγηθεί πιθανόν στον εισαγγελέα να τεθούν υπό την εποπτεία επιτρόπου. Αυτό το (πολιτικά…) συμπλεγματικό αστέρι, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε απερίφραστα χθες, αφήνοντας εμβρόντητους όσους την άκουσαν: «Έχουμε συνεννοηθεί αρχικά με την ΕΛ.ΑΣ., έτσι ώστε να υπάρχει πλέον η υποχρέωσή της και να μην είναι στην κρίση του κάθε αστυνομικού να υπάρχει η θεσμική και οριζόντια υποχρέωση για κάθε σύλληψη, για κάθε προφυλάκιση και μετά για κάθε εκτέλεση ποινής. Η Αστυνομία θα τραβά αυτόματα από τα μητρώα πολιτών τα στοιχεία και αν υπάρχει παιδί, θα ορίζεται αντίστοιχα από το αρμόδιο όργανο ποιος θα είναι ο επίτροπος, ποιος θα βοηθήσει το παιδί κατά τη διάρκεια της απουσίας του γονέα».

Κουκούλωσε σκάνδαλο

Για όσους, τυχόν, σπεύσουν να την πάρουν στα σοβαρά, να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την υφυπουργό που έχει, μεταξύ άλλων, κατηγορηθεί ότι κουκούλωσε το σκάνδαλο των κατά προτεραιότητα εμβολιασμών στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου δυστυχώς, κατά τα λεγόμενα, διέπρεψαν φίλοι και γνωστοί στελεχών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This