Αίτηση αποφυλάκισης θα καταθέσει η 33χρονη που απήγαγε και κακοποίησε την μικρή Μαρκέλλα

Ποια είναι η «αντεπίθεση» που ετοιμάζει η κατηγορούμενη

Must Read

Όλο το πανελλήνιο είχε συνταράξει η υπόθεση της αρπαγής και κακοποίησης της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη από 33χρονη που βρίσκεται κρατούμενη στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα. Βρισκόταν μάλιστα σε απομόνωση και δεν προαυλιζόταν με τις άλλες κρατούμενες, γιατί υπήρχαν φόβοι ότι θα της επιτεθούν οι συγκρατούμενές της.

Η 33χρονη, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας, θα καταθέσει αίτηση για την άρση της προσωρινής της κράτησης και θα ζητήσει να αποφυλακιστεί με όρους.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, εάν η 1η Τακτική Ανακρίτρια δεν τελειώσει την κύρια ανάκριση, θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης. Όπως αναφέρει θα έχει περιοριστικούς όρους και γνωστή διεύθυνση σε συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα.

Η 33χρονη θεωρεί αυστηρή την απόφαση της Ανακρίτριας να την προφυλακίσει, γιατί δεν ήταν ύποπτη φυγής, είχε λευκό ποινικό μητρώο και δεν ήταν ύποπτη να τελέσει νέα αδικήματα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον συνήγορό της στο γεγονός ότι η κατηγορούμενη έγινε δεκτή στο πρώτο έτος του τμήματος Βιοιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάνει προσπάθεια προσέγγισης και τακτικής επικοινωνίας με το ανήλικο παιδί της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This