Δευτέρα 26/7/2021

Αίτηση αποφυλάκισης θα καταθέσει η 33χρονη που απήγαγε και κακοποίησε την μικρή Μαρκέλλα

Ποια είναι η «αντεπίθεση» που ετοιμάζει η κατηγορούμενη

Όλο το πανελλήνιο είχε συνταράξει η υπόθεση της αρπαγής και κακοποίησης της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη από 33χρονη που βρίσκεται κρατούμενη στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα. Βρισκόταν μάλιστα σε απομόνωση και δεν προαυλιζόταν με τις άλλες κρατούμενες, γιατί υπήρχαν φόβοι ότι θα της επιτεθούν οι συγκρατούμενές της.

Η 33χρονη, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας, θα καταθέσει αίτηση για την άρση της προσωρινής της κράτησης και θα ζητήσει να αποφυλακιστεί με όρους.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, εάν η 1η Τακτική Ανακρίτρια δεν τελειώσει την κύρια ανάκριση, θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης. Όπως αναφέρει θα έχει περιοριστικούς όρους και γνωστή διεύθυνση σε συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα.

Η 33χρονη θεωρεί αυστηρή την απόφαση της Ανακρίτριας να την προφυλακίσει, γιατί δεν ήταν ύποπτη φυγής, είχε λευκό ποινικό μητρώο και δεν ήταν ύποπτη να τελέσει νέα αδικήματα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον συνήγορό της στο γεγονός ότι η κατηγορούμενη έγινε δεκτή στο πρώτο έτος του τμήματος Βιοιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάνει προσπάθεια προσέγγισης και τακτικής επικοινωνίας με το ανήλικο παιδί της.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ