Στον εισαγγελέα η μάνα που αρνείται τα self tests: «Γονείς ένα έχω να πω…» (video)

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν υποστηρικτές της

Must Read

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 49χρονη μητέρα μαθητή από τον Εύοσμο μετά τη σύλληψή της το μεσημέρι της Πέμπτης για διασπορά ψευδών ειδήσεων αναφορικά με τα self tests.

Η σύλληψή της έγινε λίγη ώρα αργότερα από την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που διέταξε να σχηματίζεται δικογραφία για διέγερση σε ανυπακοή για όσους καλούν συμπολίτες τους να μην υποβάλλονται σε self tests.

Η μητέρα φτάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης δήλωσε στις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο: «Γονείς ένα έχω να πω, για τα παιδιά μας γίνεται αυτό». Στο σημείο βρέθηκαν υποστηρικτές της, μερικοί εκ των οποίων δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά της πανδημίας. Μάλιστα πριν μπει στο γραφείο του εισαγγελέα την χειροκρότησαν.

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη μητέρα καβγάδισε με τον λυκειάρχη που δεν επέτρεπε στον γιο της να παρακολουθήσει τα μαθήματα χωρίς να έχει βεβαίωση για αρνητικό τεστ, ενώ η ίδια υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This