Δευτέρα 2/8/2021

Η δικαστική απόφαση – σκάνδαλο υπέρ Φουρθιώτη (έγγραφα)

Όταν ο πρόεδρος Πρωτοδικών έσπευδε να προστατεύσει τον Μένιο...

Πολλοί μιλούν πλέον για ένα αόρατο πλέγμα προστασίας το οποίο επέτρεπε στον μάνατζερ – παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη να συνεχίζει την εγκληματική του δραστηριότητα. Αυτό δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας, αλλά τεκμηριώνεται από πραγματικά περιστατικά που προκαλούν τουλάχιστον απορία. Τέτοια είναι και μία περίεργη απόφαση της δικαιοσύνης η οποία επέτρεψε στον Μένιο Φουρθιώτη να παραμένουν στο απυρόβλητο από την δημοσιογραφική έρευνα, γεγονός που δεν θα συνέβαινε σε κανένα πολιτισμένο δυτικό κράτος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η εφημερίδα Espresso αποκάλυψε το σκάνδαλο με την αστυνομική φύλαξη του μάνατζερ – παρουσιαστή. Σε ένα απόλυτο εμπεριστατωμένο αφιέρωμα με τίτλο: Οι ένστολες Φιλιπινέζες του Μένιο Φουρθιώτη. Ένα δημοσίευμα που επιβεβαιώθηκε πλήρως από τις εξελίξεις. Αλλά και από τις αιτήσεις που έκαναν οι αστυνομικοί για να φύγουν από δίπλα του λόγω της άθλιας συμπεριφοράς του.

FA74B3FE 9D44 4B02 920F F4E52C9941BF

Ο Μένιος Φουρθιώτης τότε ξεκίνησε έναν καταιγισμό μηνύσεων Κατά του εκδότη και των δημοσιογράφων, ζητώντας μάλιστα την αυτόφωρη σύλληψη τους! Όλα αυτά με την νομική συμπαράσταση του δικηγόρου Αγαπηνού, ο οποίος εσχάτως έχει εξαφανιστεί από το πλευρό του παρουσιαστή, Ενώ έτερος νομικός του παραστάτης εμφανιζόταν μάλιστα και στις εκπομπές του, ήταν ο Αλέξης Κούγιας!

Εκτός λοιπόν από τις εκβιαστικές μηνύσεις, έγινε το αδιανόητο στα δικαστικά χρονικά της Ελλάδας. Ο παρουσιαστής διά του δικηγόρου του, καταθέτει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στην οποία απαιτεί να μην υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην εφημερίδα για το όνομα του!

1D95E278 301B 4A00 8405 F2376253308E
Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του παρουσιαστή

Ενώ η κατάσταση θεωρήθηκε κωμική από έγκριτους δικηγόρους, ο Πρόεδρος πρωτοδικών, έκανε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εφημερίδας αποδεκτή! Μιλάμε για μία απόφαση που παρόμοια της έχουμε δει μόνο στην Τουρκία του Ερντογάν, και μάλιστα να αφορά τον ίδιο τον τούρκο πρόεδρο! Δηλαδή ένας Έλληνας δικαστής στέρησε την ελευθερία του λόγου από δημοσιογράφους για να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψη του… Φουρθιώτη!

B68A38FD 020E 494F 8942 E4FE400EF794
Η πρωτοφανής απόφαση δικαστικής προστασίας του Φουρθιώτη

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι εδώ προκύπτουν τεράστια ερωτηματικά για την δύναμη που είχε αποκτήσει ο εμπλεκόμενος σε εγκληματική οργάνωση και υπόδικος για μία σειρά κακουργημάτων, αφού όχι μόνο έχαιρε σκανδαλωδώς αστυνομικής προστασίας, αλλά όπως φαίνεται απολάμβανε και δικαστικής προστασίας!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ρατσισμός των ελίτ